24rodopi.com/Спорт

„Арда 1924“ пусна в продажба абонаментни и членски карти „Аз обичам Арда“ за домакинските срещи от efbet ЛИГА и Купата на България.

Ценита са 350 лева за сектор „А“ Ложа, по 160 лева за секторите „А“ и „В“, 2000 лева за ВИП, включващо паркомясто и кетъринг.

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството (майка, баща, син, дъщеря), получава 20% отстъпка за сектора, от който е закупил първата карта.

Досегашните картодържатели могат да запазят своето старо място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба.

Цената на златна карта „Аз обичам Арда“ е 500 лева, а за сребърна-300 лева.

Всеки закупил ЗЛАТНА КАРТА получава абонаментна карта за Сектор „А“ ложа, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Всеки закупил СРЕБЪРНА КАРТА получава абонаментна карта за сектор А или В, лимитиран комплект подаръци, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/22 13:59

    sas zdrave da gi polzvate i samo arda za 8 lv ma4ovete gi gledame vsi4ki za mesec uspeh na arda i na malkoto fenove koito 6te gi podkrepiat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/22 16:57

    КАРТИТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,ВИЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ И САМО С БИЛЕТ,КОЙТО ИСКА ДА ПОМАГА ПЛАЩА,КАТО СМЕТНЕТЕ МАЧОВЕТЕ ДАЖЕ ИЗЛИЗА ПО ЕВТИНО,БЕЗ ПАРИ ФУТБОЛ НЕ СТАВА ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯКОИ САМО ПЛЯМПАТ ,НО НЕ КУПУВАТ ДАЖЕ ЕДИН БИЛЕТ,ТАКА НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ ОТБОР

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/7/22 23:14

      na botev pd biletite za lojata sa 10 lv na drugite seltori po 7 i 8 a arda ne moje se sravnqva s botev pd a i 15 ma4a igraem po 20 lv 300 lv te iskat po 350 karrtite 6te si gi polzvat samo ot otbora napravete pod kozirkata 10 lv a vav drugite sektori po 7 8 lv i 6te ima pove4e publika i pove4e prihodi no ako gi karate pak po 20 lv pak 6te se 4udite za6to nqma publika

      Изтриване
  3. Анонимен6/7/22 07:21

    Какво да подкрепяме,интригите и далаверите на Ивайло Петков?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.