24rodopi.com/Криминале/Общество

Водач, шофирал рисково на паркинг пред търговска верига в Кърджали, е санкциониран с четири акта, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Както вече писахме, сигналът за опасното поведение на шофьора на лек автомобил „Фолксваген“ е бил подаден в четвъртък около 16 часа на единния европейски номер 112. Полицейски автопатрули от РУ-Кърджали предприели незабавно издирване на водача, който напуснал мястото. Установен е бил около час и половина по-късно. След изясняване на фактите по случая на 34-годишния мъж са били съставени 4 акта. Три са по Закона за движение по пътищата – за управление на автомобил след употреба на алкохол – тестът с техническо средство отчел 0,64 промила; за използване на пътя не по предназначение, за недостатъчно предпазливо поведение към пешеходците. Четвъртият акт е по Закона за гражданската регистрация и е съставен от РУ-Кърджали. 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/22 12:56

    Ще паднат в съда. Групово нападение има на видеото. С един добър адвокат даже може и да осъди нападателите над движимото имущество и над личността. Съдът гледа реални факти, а не какво казала клюкарката от блока!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/7/22 15:41

      До 12:56 многознайко то сме на този хал от ей такива като теб "групово нападение" "нападение над движимо имущество" доста сложни думички си научил ама като чета какво си написал е ясно колко е празна главата ти и колко много глупости говориш ако съдиите съдеха по убеждение бая зор ще види тоя приятел с голфа ако ти беше там на паркинга в този момент твой близък или недай Боже детето ти дали щеше да мислиш по този начин аааа ми ако беше прегазил някого и умре тогава какво да направим да го убедим ли да ти кажа честно тоя е за бой трябваше да го свалят от колата да му дръпнат един хубав бой а пък после нека си разправят че боя не възпитава ,възпитава море нееее ми възпитава чудеса даже върши но като ти чета ръзсажденията и ти си на неговия акъл

      Изтриване
    2. Анонимен3/7/22 07:44

      15:41 Пий си хапчетата. Злобата може да те разболее до такава степен, че лицето ти да стане черно на кюмюр. Кютек щял да раздава. Ти в Сомалия ли живееш бре?

      Изтриване
    3. Анонимен4/7/22 07:06

      07:44 Приятелю вече и аз незнам къде живея с такива индивиди като теб и този дрифтаджия на оживен паркинг мислех си че живея в нормална Европейска държаеа ноавно съм грешил и само да ти поясня злоба в душата ми няма приятелю а има силно развито чувство за справедливост и тъй като виждам че тази справедливост липсва в повечето случай явно боя е единствения начин за вразумяване не виждам друг начин и избор защото същия този идиот ако недай Боже блъсне твой близък тогава друга песен ще запееш но сега нали не те засяга пряко можеш да говориш разни хубави неща🙂

      Изтриване
  2. Анонимен1/7/22 13:20

    za6to aktove a ne vav zatvora podpiinal bil ami ima hora kato pafkat trevka im vzemate knijkite za 2 godini i po 1 godina oslovno neka sega i na toz da mu se zeme knijkata za 2 godini i 1 godina oslovna ili e vatre6en 4ovek

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/22 15:46

    Само як кютек да се храни сс сламка 1 година пък те да си му пишат актове

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/22 15:50

    Даго съдят и тези около колата.Имат право 3 яко ще го одрусат

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/7/22 16:38

    Тестът ще падне в съда тъй като не е взет на момента на деянието. Човека може след като е слезнал от колата и да успокои стреса да е изпил една две бири, нали? Виж, ако е управлявал и са го хванали след час и половина, историята е друга.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/7/22 15:42

      До 16:38 ти да не си му адвокат

      Изтриване
  6. Анонимен1/7/22 20:59

    От такива защитници на подобни на този индивиди, сме на това дередже като народ и държава.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/7/22 21:00

    Той можеше да има дете пред себе си този ден, докато бягаше или правеше дрифт.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/22 14:13

    Tuka samo advokati beeee :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.