24rodopi.com/Кърджали

22-годишният Димитър Григоров от Кърджали инициира подписка за пускането в експлоатация на неработещия общински басейн "Арпезос" в града край Арда.

Той обяви началото преди два дни в групата „Кърджали днес“, като до днес са събрани над 500 подписа.

Димитър Григоров посочва, че трябва да събере над 600 съмишленици, за да може да входира искането в общинската администрация и то да бъде разгледано. „Ще я предадем на Общината и се надяваме на резултат. Искаме басейнът да заработи, за да има хората къде да плуват“, посочва инициаторът на акцията.

Григоров е работил като готвач в Испания, откъдето се прибрал наскоро.

„Когато започнах да събирам подписите, се учудих колко много майки, баби, дядовци и бащи са свързани с басейна и започват да споделят кой от семейството им е тренирал на градския басейн и всички казват, че искат да плуват", обяснява Димитър.

Общинският плувен комплекс с два басейна - открит и покрит, е включен в плана на Община Кърджали за отдаване на концесия заради финансова невъзможност за поддържането му.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/22 17:35

    Този тарикат, вместо да събира подписи, да наеме басейна и да го пусне в експлоатаця! Хем ще си прави кефа, хем ще си харчи своите пари,а не нашите! Може и да спечели тариката! С чужди пари иска да отвори губещия басейн !!!Да отива в Аква комплекса, нали има евро между бузките си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/7/22 09:42

      Тарикат си е момчето да вместо вие да го направите го правят младите а ти недей се подписвай никой не те кара да се подпишеш но след време нищо няма да остане в кърджали не самонтози басейн.

      Изтриване
    2. Анонимен5/7/22 10:15

      По голяма простотия не можа ли да измислиш,селяндур!!!

      Изтриване
  2. Анонимен4/7/22 18:14

    И 500 000 да събере, все тая, ДПС така управлява, като съсипва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/22 18:18

      УУУаааауууу, критикуваш ДПС и са ти пуснали коментара! Или на всички им писна от съсипания от ДПС град!

      Изтриване
  3. Анонимен4/7/22 18:19

    Кой разрешава обществен басейн в центъра на Кърджали? Това трябваше да се затвори, защото други нови скъпи басейни, т.е. познати трябваше да правят пари.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/7/22 19:39

    Всеки може да събере подписи. Въпросът е дали басейнът ще бъде рентабилен, за да се пусне в експлоатация. И да, хората искат да има къде да заведат децата си в жегите. Но за жалост, винаги става въпрос за пари, в случая дори за много големи суми без възвръщаемост.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/22 20:30

      Зависи .Ще се управлява или ще се оползотворява

      Изтриване
    2. Анонимен4/7/22 23:04

      Още едно потвърждение, че едно време, това което е направено за хората, новите измисленяци дори не могат да пребоядисат, камо ли да поддържат

      Изтриване
    3. Анонимен5/7/22 00:30

      А добър ден

      Изтриване
  5. Анонимен4/7/22 20:51

    Браво за подписката.Най-нормалното и естествено нещо е общинският басейн да работи.Община, общност, общество.Обществото има интерес общинския басейн да работи.Нашта работа относно общинския басейн е “Вода гази, жаден ходи”.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/7/22 21:25

    Чок сикимде от хага.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/7/22 22:23

    Кой казва, че общината трябва да печели от басейна? Дори и да е на загуба този басейн трябва да функционира! Както един автобус трябва да пътува с един ученик още 20км, така и този басейн трябва да заработи! Кмета има достатъчно строителни фирми откъдето може да финансира това съоръжение!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/7/22 22:36

    За жалост ДуПяСе управлението няма да допусне да заработи, защото хората на кмета( и самият той) няма да печелят.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/7/22 23:40

    Имаш среден пръст от Азис😉. Той е по велик и от МОХАМЕД.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/7/22 09:20

      Да ама Мохамед не гори в ада, докато перспективата за великия среден пръст е ясна отсега.

      Изтриване
  10. Анонимен5/7/22 08:01

    Ами направете си басейн на купен от вас терен и спечелете !Защо трябва парите от моите данъци да поддържат басейн, в който ще ходят едва 5 процента от сюлюците???

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/7/22 09:41

    Толкова тъпи манерки в този град Кърджали, как се събраха,особено 23.40.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.