24rodopi.com/Кърджали

Нас ни събира любовта към Кърджали, обичта към България! Благодаря на всички, че приехте нашата покана да сме заедно във вечерта на толерантността, на кръстопътя на културите и с вълшебството на заедността да изпратим нашето послание към света!

Това заяви кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис в първата вечер на двудневния „Парк фест“ в парк „Арпезос Север“.


Приветственото слово на кмета:

Тази година община Кърджали организира съвместно с партньори двудневен “Парк фест” в парк “Арпезос Север”. Събираме се на място, където сме имали най-красивите моменти през годините, Кърджали ни събира от всички краища на света, за да споделим нови мигове с магията на музиката и щедроста на изкуството.

Гайдите на Родопа планина, ритмите на съседна Гърция, гласовитата джаз прима Есил Дюран и любовните послания на Миро са само част от програмата в първия ден на “Парк фест” на Кърджали.

Това е нашия подарък към младите хора, към кърджалийци, към всички с  Кърджали в сърцето.

Пожелаваме си следващата година да бъдем отново тук - с музика, песни, танци и споделеност!

Благодаря на всички, че приехте нашата покана да сме заедно - във вечерта на толерантността, на кръстопътя на културите и с вълшебството на заедността да изпратим нашето послание към света!

Нас ни събира любовта към Кърджали, обичта към България!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/22 15:05

    Асанович, ние града си го обичаме, ама колко ти, просто е видимо от космоса

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/22 15:53

    да пътищата ни са супер!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/22 13:38

    Пак триете коментари

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/22 13:44

    След концерта най-сетне да поработим за Кърджали и дупките.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/22 10:32

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/22 11:23

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/22 11:38

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.