Асен Василев, номиниран от „Продължаваме промяната“ за премиер, получи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 47 Народно събрание. Папката бе връчена от държавния глава Румен Радев.
„България е в социална, икономическа и политическа криза. Реформите и средствата по Плана чакат своята реализация, а от вчера имаме и външнополитическа криза Спомняте си предупреждението ми, че ако не се предприемат решителни реформи в съдебната реформа през първите 100 дни управление, то статуквото ще потърси своя реванш. Нашето общество има нужда от сигурност и предвидимост, от надеждна защита на обществения интерес“, заяви при връчване на папката президентът Румен Радев.

„За мен това е една огромна отговорност. В тези кризи е изключително важно да имаме кабинет, изключително важно е също така този кабинет да работи в интерес на гражданите, а не в интерес на статуквото и той наистина да отстоява националния интерес на България“, отвърна при получаване на мандата Асен Василев.

24rodopi.com 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/22 18:22

    Еха каква скица: двама кауна ще дирижират страната. ! Достойна за рамка на стената!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/22 19:21

    Давай Кокорчо, цяла България теце гледа! Спри врага с голи гърди и лакирани нокти.Изведи страната и тоз народ от кризата и безвремието ! И някоя Лена ще си намериш,а мъжа й с пост ще уредиш. Все пак баджанак ще ставаш. Хаирлия да е !От бате ти Корнел Нинов от Лисиците.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/22 20:48

    Честито! Една от най-сериозната партия е БСП, Корнелия Нинова стълб на държавността! В името на БЪЛГАРИЯ на сто процента може да се разчита на столетницата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/22 21:11

    Спокойно, тези хора пак ще изберат ПП. Защото промяната е неизбежна. Старите крадци са в паника, но съдът наближава.

    ОтговорИзтриване
  5. Бог да пази майка България от Харвардските хайдуцииии.то нема никаква разлика между кирчо и кокорчо.....да се ходи на избориии е най правилно за Европейска БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/22 08:58

    Двете лица на една и съща монета.Дали ще кажеш Али касап или касап Али е едно и също.Тъжно,но факт.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/22 07:48

    Въпрос за тест на пенсионери за една пенсия. Защо когато бсп са във властта вместо месо купуват фенери и кокали.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/7/22 10:50

    gule gule v canaleto

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.