24rodopi.com/Политика

„За съжаление, нашето обръщане към Министерството на външните работи на Република България беше игнорирано. Във връзка с това възнамерявам безотлагателно да повдигна пред ръководството на моята страна въпроса за закриването на Посолството на Русия в България, което неизбежно ще доведе до закриване на българската дипломатическа мисия в Москва“.

Това обяви преди минути посланикът на Русия Елеонора Митрофанова.

„Отговорността за по-нататъшните тежки последици на тази стъпка е изцяло върху правителството на Кирил Петков“, допълва дипломатът.

На снимката: Стотици граждани се събраха пред посолството на Русия, за да обявят подкрепата си за изгонените от България представители на дипломатическата мисия

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Колко е прост тоя кирчо и любовницата му лена....срамота е че се водят Харвардски възпитаници
    От историята знаем че от векове насам България се проваля от собствените си национални предатели и мекерета.....сега сигурно пак ще са виновни Амет и Асан от махалата......ееееех тоя продажен бай Ганьо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/22 16:58

    Голям протест, голямо нещо само пенсионери на тоя протест.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/22 17:16

    Чемодан-вокзал-Москва. Това се отнася и за Мутрофанова и за всички русороби.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/7/22 07:38

      Започвай да сушиш сухари,докато все още имаш ток.

      Изтриване
  4. Анонимен1/7/22 21:17

    Бъдете спокойни за нова година ще сме на Свещи и колите ще ги караме само по спешност с цени 10 лв литъра

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/22 09:46

    Скоро на крака ще им се молим ,ама търпение всичко иска време!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/22 14:13

    Дон Кихот много сте прав 👏👏

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.