24rodopi.com/Политика

„Щом Бойко Борисов е казал, че подкрепя Румен Петков за изгонването на руските диппомати, значи това е неговата позиция. Моята обаче е малко по-различна, защото ме е страх от последствията. Не може да си пиеш кафето в едното посолство, а другото да попържиш“, коментира бившият министър на културата Вежди Рашидов по повод скандал с изгонването на 70 руски дипломати и служители на дипломатическите представителства на Москва у нас.

„ГЕРБ подкрепят решението на правителството за изгонването на 70 руски дипломати, колкото и дилетантско и аматьорско да е това решение от страна на Кирил Петков“, заяви вчера сутринта на брифинг в партийната централа Бойко Борисов.

Известният скулптор определя пред агенция „Пик“ решението на премиера в оставка за изгонване на дипломатите като аматьорско.

„Много отдавна Кирил Петков вкара България в ненужно тежка изолация. Ако няма доказателства за изгонването на руските дипломати, това ще е пореден страшен гаф за България. А страната ни вече е в тежка криза. Не е работа на едно пуделче да се пърчи на каракачанки", коментира почетният гражданин на Кърджали.

По думите му всичко се трупа на сметката на българския народ, който го очаква тежка и дълга зима.

„Тези хора станаха за посмешище. Има зависимости – слугинството не е просперитет и не е национален интерес. Имахме едно правителство на слугинаж. Не може да си пиеш кафето в едно посолство, а другото да попържиш“, отбелязва още бившият депутат.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/22 12:23

    Не може да имаш различно мнение...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/22 19:42

    Bravo Vojdo tocen komentar

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/22 21:38

    Пуделчето на кгб сочи кой е пудела.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/22 08:54

    Браво Веждьо!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/22 17:57

    А вие редовно ходехте в гермавското.Меркел битти и ГЕРБ битти ! Сега са Вашингтон и Тел Авив !По преди пък Москва!Е тава е Булгаристан ! По назад да не се връщам.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/7/22 07:57

    Главния панаирджийски мултак на мафията пак се изцепи на метеното!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/7/22 08:00

    този алкохолик си повярва че е наместник на аллах.грандоман с изкелефенчените т.нар арт не знам как да ги нарека цапаници, които само той си ги "разбира". и4змислен т.нар скулптор. по тел.дадоха един човек с една резачка какви шедьоври изобретява за часове но понеже не е от самозваните се професори академици чл кореспонденти и още и още накичени с ....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.