24rodopi.com/Регион/Общество

Хотел в „Слънчев бряг“ търси етажна камериерка, която ще обслужва между 8 - 10 стаи дневно. Редовна смяна, подсигурено наставане, транспорт или квартирни, 1200 лева (нетна заплата).

Това е една от многото оферти в Кърджали и други региони за работа на българското Черноморие. 10 юли е, а десетки хотели и заведения все още не са окомплектовали екипите си за сезон 2022.

5-звезден хотел търси камериер/ка срещу 1300 лева нето + 80 лв ваучери за храна.

Друга обява гласи:“Китен, заведение за бързо хранене със сплотен екип от българи, търси продавачка на закуски, 8-часов работен ден, осигурени храна и квартира, Трудов договор, Работна заплата - 2 000 лв.+ бонуси“.

В хотелите и ресторантите по морето имат нужда още от помощник готвачи, миячки, рецепционисти, сервитьори, промоутъри-касиери за атракционни игри, продавачи на закуски, общи работници.

Цял автобус с камериерки може да тръгне от Кърджали за морето, стига да има желаещи за работа, но няма – така обобщава пред 24rodopi.com ситуацията служител в агенция за подбор на персонал.

Бюрата по труда в Кърджалийско търсят лекари, строители, шивачки, хигиенисти, сезонни работници в земеделието и др.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/22 09:29

    Da si vnesat ot kitay hora nali izgoniha mladoto naselenie na vin kato edin ot tqh sam az

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.