24rodopi.com/Общество

Две експертизи са назначени по случая с двете нападения със спрей пред нощно заведение в Кърджали. Експертите ще се произнесат по съдебномедицинска и лицево-идентификационна. След като резултатите бъдат готови, наблюдаващият прокурор ще привлече обвиняем по случая, съобщиха за 24rodopi.com от държавното обвинение.

Припомняме, че 19-годишен бе задържан тогава. В рамките на няколко дни той предприе две атаки със спрей спрямо охраната на бар в областния град. При втория случай тийнейджърът нанесъл и удари на един от служителите.

Младежът трябваше да се изправи пред съда за наказание по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите обаче прецениха, че случаят е за прокурор и пратиха делото към държавното обвинение. Тийнейджърът най-вероятно ще отговаря по член от НК, предвиждащ до 3 години затвор.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/22 21:58

    Nisto niama da stane prosto da ima kvo da si govorim mom4eto e mnogo nadaxano mlado

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/22 23:08

    Кои са пък тия нови играчи на Искра Гара гьозлер

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.