24rodopi.com/Спорт

"Престъпление! Престъпление! Престъпление! Престъпление! Отмениха стопроцентова дузпа! Не знам какво гледат на този VAR, не знам защо отмениха дузпата. Това е кощунство!“, коментира собственикът на „Славия“ Венцислав Стефанов след мача на „белите“ с „Арда“ в Кърджали.

Както вече 24rodopi.com писа, „Сините от Кърджали“ победиха с 1:0 с гол на Иван Тилев от фаул в 93-ата минута, а Стефанов смята, че дузпа е имало в 4-ата минута, когато Ахмедов тупна на земята след сблъсък със стража на „Арда“.

„Нека се знае, че ние няма да оставим нещата така. Нищо не ме интересува, искам да има справедливост! Унгарец ли е, патагонец ли е, трябва да се вземат спешни мерки! Нещата не могат да продължават така. Днес видяхме едно престъпление", отбелязва още колоритният Стефанов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/22 00:02

    А колко картона трябваше да има за вашите футболисти

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/22 00:49

    Не си ти този който ще каже.Гледай си слабия отбор и продължавай да продаваш добрите си футболисти.Много още ще падате.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/22 08:39

    Време е тоя дебил да не бъде интервиюран ! Заради простотиите които ръси. Нямаше никаква дузпа ! Друг е въпроса, /а коментатора много добре намекна/, че Ахмедов е пропуснал да си изкара 100 процентова дузпа, прсто е много слаб артист. Отдавна трябваше да знае че падането, тип " лястовица", отдавна при съдиите е символ на фалш . Ако си беше паднал както трябва, а той спокойно можеше да го направи, и аз щях да съм на мнението на гнусния дебелак. Решението на съдията беше възможно най-справедливо.

    ОтговорИзтриване
  4. Абсолютна симулация на Ахмедов и заслужен жълт картон.Чичо Венци не е гледал внимателно и говори по принцип.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/22 09:57

    Аман вече от наглостта на софийските отбори.А нещо да каже Венци Стефанов за победата на Локомотив Сф. снощи.Стига вече с тоя корумпиран БФС,нали и той е част от ръководството на футбола в България.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/22 09:58

    Мошеник нагъл!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/22 10:09

    На венци и чичовото все нещо им пречи все някой е против тях. Аре марш в долните девизий

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/8/22 13:05

    Да питаме Венци Стефанов нещо за квартета от снимката : Румен Николов - Пашата, Красимир Маринов - Големият Маргин и Бойко Методиев Борисов как се изявяваха когато бяха в СИК . Сигурно ще каже, че не е вярно.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/8/22 07:35

    Първо виж Ахмедов как се мята за дуспа тогава коментираш бат венци

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/8/22 10:09

    Венци,познаваш ли господата : Румен Николов - Пашата, Красимир Маринов - Големият Маргин и Бойко Методиев Борисов,сигурно не помниш и какви сте ги вършели?.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.