24rodopi.com/Коментари/Политика

Ако навремето Ахмед Доган беше казал цялата истина за махането на корумпирани министри и на зам.-председатели на ДПС, днес партията щеше да има много по-чист образ и по-лесен диалог с обществото и другите основни политически играчи. Това коментира в ефира на ТВ1 Илхан Андай от 24rodopi.com.

Партията има няколко проблема за решаване: фундаментален - за образа като цяло, един, свързан с потенциалния партньор за властта Бойко Борисов, два "вътрешни" - относно работата с избирателите в смесените региони и разширяването на електоралната територия, отбеляза Андай в интервюто с Генка Шикерова в предаването „Въпросите“.

„Относно фундаменталния – ДПС не направи необходимото за измиване на образа, негативния, сатанизирания, налаган още от времето на Тройната коалиция. Ако направите анкета с 1100 души с претенции за представителност, огромен процент анкетирани ще отговорят, че все още свързват ДПС с "порции", "баница" и т.н. Тон за лъскането на имиджа на ДПС трябваше да даде самият Доган навремето – когато махаше министри заради корупционни схеми, когато изрита заместници и членове на Централното оперативно бюро за "измъкнати" партийни пари, а такива моменти имаше, тогава обществото, а и самите етнически турци трябваше да научат цялата истина, че в партията е вървяла акция „Чисти ръце“.

Но за кахър №1 помага времето, а и опонентите, които постоянно „пеят“, че ДПС е зараза и няма място във властта. Забележете, че говоренето „Анти Герб плюс Анти ДПС“ го има и сега, но липсва енергията, няма го зарядът, който да гарантира обществен рефлекс. ДПС във властта вече не взривоопасно, а само димка“, каза журналистът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/22 14:29

    Казано точно! ДПС излезе от основния коловоз! Ще видят голям зор на тези избори, хората не са както преди

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/22 19:40

    Винаги съм твърдял ,че ДПС не е партия а фирма!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/22 19:41

    Всички в партията фирма са добре освен електората и гласоподавателите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/22 08:49

    точно сега е моментът дпс да мобилизира електората си и да влезе в управленито на страната ни.имаме достатъчно много компетентни,образовани млади с експертиза в различните сектори на икономиката хора.ако сме в властови позиции и политическото ръководство се откаже от максимата "от нас да е чобан да е" и постави компетентния на нужният пост и дпс ще просперира и най вече държавата ще е на друго ниво социално-икономически и политически.
    дай боже сляпо да прогледа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/22 10:30

      Вие сериозно ли си вярвате на тия глупости? Дпс не е създадено, за да просперира електората му, още по-малко пък държавата и народа като цяло! Друг е замисъла по начало на корпорацията...

      Изтриване
    2. Анонимен24/8/22 12:02

      А Пеевски там ли ще е

      Изтриване
    3. Анонимен24/8/22 17:43

      Да, имате много образовани и компетентни хора, точно като тебе! Изречение без главна буква, запетая....
      Такива некадърници еб*аха мама*а на града ни. А какъв красив град беше!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.