24rodopi.com/Политика

ГЕРБ в Кърджали изпревари ДПС по брой на номинации за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, научи 24rodopi.com.

Докато в предишния кампании кандидатите за кандидатската листа на ДПС в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район достигаха 40-50, днес Областният съвет на партията внася в централата списък с 21 имена.

За първи път ГЕРБ изпреварва ДПС по този показател. 23 са имената в кърджалийския списък, който ще бъде разгледан от Изпълнителната комисия на партията.

Мустафа Карадайъ ще води листата на ДПС в Кърджалийско, а Цвета Караянчева – на ГЕРБ.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/22 10:37

    Много номинации - 0 мандати за Герб. Много поздрави на калинките, как са училищните директори слушат ли или се преметнаха вече? Кой каквото е надробил, това ще сърба. А на местните избори ще се занулите, защото няма да имате нито един кмет и съветници.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/22 12:03

    И като занулите ГЕРБ с Продължаваме Подмяната ще цъфните,а с ДПС ще вържете.Що за простотия е да се гласува за Кирчо и Кокорчо.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/22 12:38

    Вече явно се появява нов агитатор на герб в областта. До сега се криеше. Иде реч за евродепутата- Асим Адемов. Завършил е Учителския институт в Кърджали и от няколко години лансира негови колеги в образованието за директори. С други думи кадрува. Ще се намеси сериозно в предстоящите конкурси за директори в областта. Идва тайно и посещава общинските структури на герб.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/22 13:31

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. zafer erturk18/8/22 14:31

    НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.
    Основно правило в Двете партии е на избираемите места да са.
    Мъже с лека форма на АртеросБунaкелос и да не знаят какво правят.
    Жени задължително да са възраст да носят памперси или да си губят бикините.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/22 17:58

    Само ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/8/22 17:59

    Бойко е номер ЕДНО.......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/22 18:09

    Разсипахте държавата за 7 месеца вие от ПП..БСП..ДЕБЪ..И ИТН..НЕКАДЪРНИЦИ.........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/8/22 20:59

    В Кърджали има много начини да си купиш нещо.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.