24rodopi.com/Темата+

Автобусът-убиец е бракуван в Кърджали и продаден на фирма в област Хасково. Това потвърди новината на 24rodopi.com министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Както вече писахме, автобусът на „Virginia-N“ е дерегистриран в КАТ-Кърджали, и продаден на харманлийска фирма за скрап. Задържано е лице, което е предоставило автобуса на трафикантите.

Припомняме, че двама полицаи загинаха тази сутрин в Бургас след гонка с автобус, превозващ 47 сирийци, продължила 25 километра.

Сирийски гражданин, който пребивава у нас със статут на хуманитарна закрила е задържан за участие в превоза на нелегалните мигранти от автобуса, който уби двама полицаи в Бургас. Друг сирийски гражданин се издирва, съобщи на брифинг директорът на ОД МВР Бургас ст. комисар Калоян Калоянов. По-късно стана ясно, че е задържан в района на Първомай. 

Според служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев отговорност за случилото се носят и служители на "Гранична полиция". Затова той поиска оставката на заместник-директора на "Гранична полиция" Деян Моллов.

Очаквайте подробности


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/22 12:33

    Няма качествен емигрант независимо от коя държава е.Нормалните хора си седят в родината и търсят решение на проблема.Нали разбирате,че по тази логика трябва да емигрира цялата държава.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/22 13:02

    Тези сирийци трябва да са във специални домове като домашен арест да им е позволено да ходят само до тоалетната!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/22 14:22

    А кой им разби държавата, както стана с Ирак, Афганистан, Либия, Ливан преди това Виетнам, Камбоджа, Куба, Венецуела и много други държави. Колко много български граждани бяха принудени да живеят по света заради алчни правителства на други държави .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/8/22 15:50

    Пълна анархия, едни сирийци си правят каквото си искат с бракува автобус. Как е минала продажбата без изрядни документи?
    Как минават границата, това да е пазар да минаваш между сергиийте?! Да се сложи техника със сензори за движение и/или уреди за нощно виждане . Как така ще минават границата и ще си правят каквото си искат и над 20км не може никой да ги спре. Не знам ...явно нещо грешно се прави. Трябва яко стягане по граници и бежански лагери! Никакво пускане навън.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/22 18:32

    Сега доста хора ще изгорят от тази работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.