24rodopi.com/Политик

Професор Георги Михайлов ще води кандидатската листа на БСП в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район, научи 24rodopi.com.

Опитният парламентарист на левицата изпревари в последния момент Румен Гечев, който бе гласен за №1 на БСП в Източните Родопи. След известния медик, на второ място в листата ще бъде Мариана Ликова, ръководител на Дома на културата.

Проф. Георги Михайлов, който има специалности клинична хематология, клинични онкология и клинична педиатрия, е ръководел Клиника по хематология в НСБАЛХЗ. Зам.-председател е на Българското медицинско сдружение по хематология.

Специализирал е трансплантация на костен мозък и периферни стволови клетки в Университетската болница в Хановер, Германия.

Бил е Лекар на годината за 1997 г., Лекар на НСБАЛХЗ за 2011 г.. Носител е на почетна диплома "Лекар, на когото българите вярват".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/22 15:16

    Язък за човека!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/22 15:35

    Браво на Корнелия! Браво на ИБ и НС на БСП! Най-сетне се намери точния човек! На добър час БСП Кърджали!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/8/22 20:54

      Кво браво!!! Ало премери си температурата! Само му напиши името и виж какво излиза. Ама се върни назад към по стари публикации да разбереш какъв е бил приди да стане червен и кои са му били аверчетата

      Изтриване
  3. Анонимен25/8/22 17:31

    Като има толкова много звания и титли защо ни го натрисат в Кърджали , толкова е зает човека че ще се мярне само веднъж и на плакатите, къш ....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/22 20:11

    Първо ама грешно

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/22 20:52

    Айде сега ново двайсе. Първо беже Виденовия министър докарълни до национална катострофа, сега един дето три пъти му свалят имунитета и го разследват за злоопотреби. Ало БСП с всеки свой избор в Кърджали пукате гума.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/8/22 11:20

    На 2 октомври бсп Кърджали ще играе бенефисен мач на ръководството си с капитан този парашутист.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/22 10:00

    В Кърджали няма ли подходящ човек за кандидат депутат от БСП?Защо от София?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/8/22 10:37

    Те го разследват за безстопанственост, той сурат има депутат да бъде. Сменяхте ни имената , колкото пъти фалирахте държавата сега и това. Малко срама имайте БСП

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.