24rodopi.com/Регион

Проверка за незаконен добив на дървесина е започната в РУ-Кирково, съобщиха от полицията.

Служител на местното Държавно горско стопанство изготвил констативен протокол за извършена сеч без редовно писмено позволително на 32 дървета бял бор. Група „Криминална полиция“ в управлението изяснява случая с оглед на чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс. Издирва се извършителят на деянието.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/22 13:24

    Така е като не давате на хората да добиват дърва,за фирмите има за хората няма,как да си позволим да платим такива скъпи дърва с такива малки заплати

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/8/22 14:29

    Първо да почнат от големците, дърводелните цехове, богатите, политиците и т.н.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/22 14:43

    Стига сте констатирали само факти и обстоятелства,че някъде е извършено престъпление.На скоро общински чиновник маркира 100 бр. дървета и бяха изсякани и продадени от бивш активист на ДПС и всичко беше до там. Преди известно време партийни еничери изсякоха цяла чичовска гора и пак се затули, а сега пак е констатирана незаконна сеч в българска гора,пред очите на 100 горски служители - ясладжии и никой не знае кой е бракониера.НАРОДА ПИТА: До кога само ще констатираме,и кога ще кажем стоп на БЕЗЗАКОНИЕТО ?.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/22 11:59

      Близките 30години няма да стане.

      Изтриване
  4. Анонимен23/8/22 16:18

    ПРЕДИ ГОДИНИ 10 ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ УСПЯВАХА ДА ОПАЗВАТ БЪЛГАРСКАТА ГОРА,А СЕГА ЦЯЛА АРМИЯ ЯСЛАДЖИИ НЕМОГАТ ДА Я ОПАЗЯТ.ИМАТЕ ЛИ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО Е ТАКА?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/22 16:00

    В с.Домище име трима топачи за дървата Славчо Бозов на долната махала бившия затворник на средната и семейство Арабаджиеви на горната топят хората и после си карат по колкото си искат дърва та чак се одраха да се стигне до тая гола сеч проверете кой е ходил всяка вечер в тая местност ужким да си разкарва ловджийското куче

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/22 08:48

      Този който го е писало този коментар е педерас защо не си пише името като е толкоз ербап най вероятно е тои нарушитела и затова така пише. Топачи какво значи топачи имат ли право да режат дърва без разрешително и после като ги хфанат все някои и е виновен боклуци такива .Този който е писал коментара е даже неграмотен защото не знае да пише.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.