24rodopi.com/Политика

Не се очакват изненади в подредбата на листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори за 48-мо Народно събрание. Това твърди пред хасковски сайт, за кърджалийското му приложение, председателят на областната структура на партията Ресми Мурад. Той очаквал изслушване в Централния предизборен щаб.

Твърдението на Мурад, който също е кандидат за листата, означава, че в първата петица на списъка ще бъдат Мустафа Карадайъ, Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев.

Както вече 24rodopi.com писа, кърджалийската листа ще бъде готова на 29 август, а областният председател щял да я регистрира в районната избирателна комисия "до вторник".

Припомняме, че в кърджалийския списък с номинациите фигурират 21 имена, но дама, която бе пожелана за кандидат-депутат от общинската структура в Кърджали, изненадващо се отказа вчера от състезанието.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/22 09:02

    Няма изненади при нас всичко е под строй.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/22 09:03

    Значи останалите 15 са между отнесени от вихъра и будали в политиката.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/22 09:18

    Какво ново да чакаме от партията майка, всичко е ясно от 30 години . Една напред две назад!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/22 09:32

    Значи картината ще е същата! Байрам Байрам ще бъде пратен на трибуната веднъж, за да каже, че в ДПС не са съгласни с направеното предложение, Мукатдес Налбант ще се усмихва безпричинно, Адлен ще показва с физиономията си, че не е доволна от вечерта, а Павлин ще се оглежда да види дали го гледат софиянци! Долу ДПС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/22 10:36

      Усмивката на Налбант не е безпричинна тя е от високомерие ДПС продължава да мачка знаещи можещи казвам го с огромно съжаление защото бях с кръвна група ДПС но нямам думи да опиша разочорованието си

      Изтриване
    2. Анонимен25/8/22 20:25

      Ха-ха-ха-ха

      Изтриване
  5. Анонимен25/8/22 10:47

    А знаят ли тези господа , че повече от половината от турския етнос вече не гласува за ДПС и тенденцията е да се стопява все повече. Всичко това е плод на престъпната политика на депесарските дерибеи. Тези хора имат друго мислене по въпроса: Аз да съм добре, да се появявам от касъм на касъм, пък на народа "мамата е@ал съм". Но има една мъдрост: Никой не живее за себе си, а за потомците си. Ако не вие, децата ви, внуците ви, ще плащат, живеейки с вашите кирливи имена!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/22 10:48

    Никакви изненади. Всички под строй пред урните.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/22 10:49

    ДОКОГА НАЛБАН И ШЕВКЕТ. ПОСЛЕДНАТА НИКОЙ НЕ Я ПОЗНАВА И НЕ СЕ Е МЯРКАЛА ПО ТРИБУНАТА НА НС. ПАРОДИЯ ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/22 11:02

    Тук няма особено какво да се коментира. Ходовете на ДПС не са се променили от началото
    на прехода. Всичко е политическа игра, наречена Задкулисие, с цел редуцирането на гласове към "новите" и "неудобните" и безгласно да се делят порции с крадливите партии, последно задкулисието с ГЕРБ.
    Матрияла е абсолютно неспособен да противодейства на тази листа от нефелни избранници. Водач на листа с предварително подготвени лозунги за демокрация, другите безлични ясляджии.
    Перпетуум мобиле...
    Както винаги ДПС искат да повишат резултата с финтове, но без да повишат стандарта
    на живот и образованието на избирателите си в най-бедните региони на България. Повишаването на стандарта на електората означава изхвърляне от политиката на огруханите лидери заедно с Пеевски, а това е проблем за последните.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/22 11:28

    Много точно.Върви народе възродени.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/22 11:36

    Чакайте избирателите да гласуват с мерак за хора,които даже не се научиха да се обличат нормално.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/22 14:36

    изненади няма магарето е вързано

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/8/22 14:58

    През 1985 г.бях в остров Белене по политически причини. В тази листа Мукатес Налбант какво прави Вие идиоти ли сте?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/8/22 15:54

    Независимо дали четат коментарите или не хората ще си изразят мнението тук, г- н Р. Мурат. Няма изненади, естествено. Но как да има като всички вие и общинско и областно ръководство просто си наредихте листата. Устава на ДПС нищо ли не значи за вас?
    Е, добре... Никой не ни попита дали ги искаме или не. Както си ги наредихте сега си и гласувайте. Работете. А всички ние, които се придържаме към Устава на партията ще чакаме с нетърпение силно заметресение, което ще изчисти редиците на ДПС от властогонци и ще се включим във възстановяването на ДПС с депесари.Все пак успех. Централата ви гледа сеира. Да си знаете....Безплатен обяд няма!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/8/22 16:05

    какво и направил този павлин за партията не ми е ясно,или пък адлен,най-са ми антипатични те

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/8/22 16:52

    Какви изненади, каквото пише във факса от сараите, това е.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/8/22 18:33

    Kide sa kometarite.Ima zapoved may.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/8/22 07:14

    За съжаление няма нито един достоен кандидат който да е склонен да работи за благото на народа, а не за себе си и за родата си.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/8/22 08:03

    То и тука филма свършва като при геп!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/8/22 10:42

    Тия които основаха ДПС и викаха на площадите дайте ни имената сега знаете ли къде са по възрастните починаха а тия по-младите или напуснаха или са изгонени от ДПС,сегашните в ДПС повечето са Сюмдюци неграмотни

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.