24rodopi.com
/Политика

„В понеделник са снимките на кандидатите за депутати от ДПС за плакати. Сред поканените от Кърджалийско няма нови лица. Тези, които са фотографирани миналата година и си харесват кадрите, няма да се наложи да пътуват до столицата“, заяви пред 24rodopi.com източник от партийната централа.

Припомняме, че преди дни председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад обяви, че не се очакват изненади в подредбата на листата.

През ноември м. г. ДПС спечели четири мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Водачът Мустафа Карадайъ предпочете да стане народен представител от Шумен и така в 47-мото Народно събрание влязоха Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстeв. Същите бяха депутати и в предишните парламенти през многомандатната 2021-ва.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/22 21:44

    Поканените за участие са "поетеси, прекрачили от 20... в 21 век, от второто в третото хилядолетие, в чиято поезия може да се открие облика на съвременната женска поезия, нейните тенденции и устременост в бъдното".

    ОтговорИзтриване
  2. Как така нема нови лица.......? Искаме промяна и в ДПС а не подмяна....вечно едни и същи индивиди които не са полезни с нищо за избирателите си....затова ДПС ще загуби

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/8/22 13:11

      Еми нема. Само стари агенти и доносници. Скоро и гащите ви ще поискат освен това, което са ви взели досега.

      Изтриване
  3. Анонимен28/8/22 11:51

    Демек пак старите мутри.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/22 12:53

    Като няма нови и местни лица, НЕМА да им гласувам. Давам глас само за мажоритарни и честни хора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/22 12:54

    Дъпъсъ разчита на вашето овчедушие.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/22 13:06

    Ayni ajanlar mi gene? amk!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/8/22 15:13

    Не мога да реша, гербдпс ли сте или дпсгерб. Май е все едно и също говно.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/8/22 15:56

    Честито 45 000 гласа! Съвсем заслужено Байрам който ще се запомни само с това, че платено предлагаше Делян Пеевски за депутат от Кърджали и Адлен Шефкед която навремето погреба баща си като християнин в ковчег с котюмюми. Обречени сте на провал и ние истинските депесари никога няма да ви простим.hasbünallahü ve nimel vekil- Bize Allah yeter!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.