24rodopi.com/Общество

Разследване след инцидент с 5-годишно дете е започнато в РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 19 август около 17,30 часа в аквапарк във вилна зона детето паднало в басейн, посетители успели да го извадят, след което е било настанено в болница. Образувано е досъдебно производство по чл.182, ал.1 от Наказателния кодекс за неосъществени надзор и грижа от близка на детето, на която то е било поверено. Била е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление 24-годишна жена. Разследващ полицай продължава работата по случая.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/22 13:07

    Аз да питам, защо липсва определен вид месо в този аквапарк ? По тези земи се яде от всичко и по-малко от това, което те предлагат ! А ко не вярват да направят справка и да го оправят ! Мн. е смешно, жалко и расистко ! А иначе мн. майки чукат лаф без да гледат какво правят чаветата, така и е станало най-вероятно !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/22 15:36

    Защо лъжете? Таткото къде е,а, майката,как ще си оставят детето на чужд човек,защо тя трябва да носи отговорност,къде са родителите???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/8/22 15:37

    Тя,ли е бутнала детето, че е задържана?
    Нищо не разбираме , какво точно се е случило?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/22 15:39

    И,защо, спасителите, вместо да наблюдават,си вършат работата като диджей,седят на бара,и питие,след питие, после другите виновни!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/8/22 16:20

    Цените са бомбастични, а няма спасител! Защо?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/8/22 20:30

    Защо лъжете.... Таткото къде е бил?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/8/22 20:31

    А спасителите къде са? 3 ма спасителя, по човек на басейн.... Къде са? Лавче до бара...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/8/22 23:08

    Масово майките само бришат и мажат тези телефони, а децата им си правят каквото си искат. Бях свидел как дете на около 3-4 години излезна от градината пред Русалка на улицата пред Военния клуб и случаен минувач хвана детето да не излезе на улицата и в продължение на 5-10 мин. се оглежда за родителите на това дете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.