24rodopi.com/Политика

„Състезанието започва, трябва да покажем, че сме по-добри“, заяви областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева на влизане в Районната избирателна комисия.

ГЕРБ е сред фаворитите за един от петте депутатски мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Караянчева е водач на листата, а големи са очакванията и към д-р Адам Персенския, който е втори в листата. На трето място е инж. Иван Гавазов, бивш директор на Областното пътно упправление.

В списъка са двама бивши зам.-министри и един бивш зам.областен управител.

Бившият заместник министър на финансите Февзи Бекир е на четвърта позиция. Следват д-р Милчо Енчев, Ирина Чанкова, Ервин Хасан от Джебел, Гергана Банкова от Ардино, Севда Камбурова и Димитър Кадиев от Момчилград.

Бившата шефка на парламента отбеляза, че в кандидатските листи преобладавали външните лица, като в някои 100 на сто били чужди на Кърджали

„Няма как за един месец те да разберат проблемите на хората“, каза тя и подчерта, че от 50 години живее между кърджалийци и затова е първа тук и не може да си позволи да я запишат в друга листа.

Какво каза още Цвета Караянчева, във видеото:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.