24rodopi.com/Коментари/Политика

Чистката в МВР показва, че очевидно сегашното ръководство е в някаква връзка с предишните управляващи, защото изпълнява тяхната воля.

Това казва в предаването (О)позиция на "Сега" бившият вътрешен министър Бойко Рашков по повод редицата рокади, които се случиха в МВР в последните дни.

Рашков дава за пример новия директор на Главна дирекция „Национална полиция“, който е работил в Кърджали по времето на ГЕРБ, пише „Сега“.

Данните, с които разполагал Рашков, са, че е попречил на разследване срещу партиен активист.

И след това изречение Бойко Рашков млъква.

 

Атанас Илков, който работи в системата на МВР от 1987 година, ръководеше кърджалийската полиция от юли 2019 година до средата на юли 2020 година.

Човекът от данните на Бойко Рашков не е бившият зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али, установи проверка на 24rodopi.com. Досъдебното производство по аферата „Мюмюн Али“ е предадено на Главна прокуратурата.

Кой е активистът? Толкова ли е силен?

Или става дума за игра на думи.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/22 08:36

    Активисти имат и ГЕРБ, мисирки ! И ДОСТ, и други...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/8/22 08:43

    Бойко Рашков го видяхме думи думи и пак празни думи дела никакви а Васил Иванов Кунчев е казал "Дела трябват не думи" така че празни думи относно Атанас Илков е добре да не говори Г-н Рашков защото по точен по професионално подготвен по честен ,морален и достоен човек едва ли е заставал на този пост нито е гладен нито продажен нито можеш да го купиш по някакъв начин човек който си гледа честно и почтенно работата това е Атанас Илков и всички други думи изречени срещу него са абсолютна лъжа и клевета от хора които не харесват такова поведение а очакват лакейско поведение това е истината

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/8/22 10:02

    Оффф като почнат така. Махна Илков за да сложи друг натегач и предател, който да прикрива, мизериите на Рашков и компания. Какво се заблуждаваме проблема на нашата държава се корени в МВР. Може би трябва да вземем пример от Грузия по времето на Сакашфили

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/8/22 11:14

    Активиста се знае,но не го отразявате

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/8/22 11:16

    Активисти го знаят всички,но не смятам да го назоват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/22 16:21

      Назови го ти бре, бюлюкбаши !

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.