24rodopi.com/Кърджали

„Семейство върви по тротоара и срещу него… автомобил! Знаете ли какво ще се случи, ако това е в друга държава, или в друг град на България?! Но Кърджали е „столицата на толерантността“ и всичко може, всеки е толерантен. 

Не съм виждал друг град, в който да шофираш по централен булевард и да внимаваш от тротоара да не излезе автомобил. Или пък внезапно превозното средство пред теб да намали и да отбие върху тротоара. Тук може. И е позволено. Заради безразборното строителство, но без паркоместа“.

Това изповядва в писмо до 24rodopi.com Али Юсуф. Един кърджалиец, живеещ от 25 години в Белгия.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/22 09:42

    С една дума - Кърджали" процъфтяващия" град!!!:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/22 09:51

    Не. Няма пътища, затова се случва това.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/22 09:52

    Ти от 25 години си в Белгия и какво се е променило в теб нищо,станал си по голяма будала.Точно вие сте чалъмджиите в този град,няма такива като вас и вашите коли купени с кредит.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/22 09:59

    В Кърджали всичко е възможно, хората кучетата ги яли, буквално.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/22 10:58

    В Кърджали е пълна простотия.Ако родителите ми не са там, не бих се върнал и за ден там.Не разбирам как хората купуват жилища и инвестират в такъв западнал град.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/22 11:55

    Нямма такъв кмет е правилният израз

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/22 16:46

    Защо не каза истината.било е скрита камера хахаха

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.