24rodopi.com/Общество

Жена от региона опита да получи пенсия с фалшив трудов стаж. Дамата представила в НОИ документите си, но се оказало, че част от вписаните данни в трудовата й книжка не отговарят на истината. Там било отразено, че жената работила година като шивачка в дружество.

За опита за измама родопчанката с двойно гражданство бе осъдена. Тя получи пет месеца „лишаване от свобода“, като наказанието бе отложено с 3-годишен изпитателен срок.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/22 13:40

    Искаме от това правосъдие завсички политици

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/22 15:25

    Работейки в чужбина, се чудя защо не се разследват хора, които получават помощ и от България, и от Турция, защо не се следят?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/22 22:17

      защото от тях има полза-гласуват масово и могат да правят каквото си искат,взимат пенсия и оттук-и от Турция,телка работи за тях-плащат си хората,за да ги изкарат болни,само двойното майчинство не могат вече

      Изтриване
    2. Анонимен22/8/22 22:28

      Трябва да махнат двойното гражданство. В Австрия не е така. Има стотици които вземат ТЕЛК от двете държави България и Турция и карат Мерцедеси. Майки трето поколение вземат помощи за родени деца.

      Изтриване
  3. Анонимен23/8/22 09:36

    Винаги съм се чудел що е то двойно гражданство .Военна мобилизация се прави и в двете държави към коя държава ще замине лицето с 2-те гражданства? Голям смях и резил..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.