24rodopi.com/Темата+

Следи от алкохол и наркотици има в кръвта на 38-годишния водач, причинил тежката катастрофа край Птичар“, при която загина 68-годишен мъж от Фотиново, а 61-годишен пострада тежко.

Това разкриха отлично осведомени източници пред 24rodopi.com.

Припомняме, че тежкият инцидент възникна на 31 юли на главния път за „Маказа“. 38-годишен водач на „Киа“ навлязъл в лентата за насрещно движение, без да изпреварва или заобикаля друго превозно средство, при което последвал сблъсък с „Опел“. 68-годишният шофьор на германското возило умира на път за болницата. Пътник в автомобила пък бе настанен за лечение.

Виновният за инцидента пък избяга от местопроизшествието.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/8/22 07:59

    Щом не са ги констатирали на мястото на инцидента веднага и са допуснали да избяга, ако ще и от елексира на Астерикс и Обеликс да има следи, в съда няма да го признаят. Утежняващото в случая е, че е избягал и е напуснал местопроизшествието! Язък си за починалия човек! Съболезнования на близките...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.