24rodopi.com/Общество

Под домашен арест ще остане водачът, който предизвика тежката катастрофа в района на разклона за село Птичар, при която загина 68-годишен мъж.

Това реши състав на Окръжния съд в Кърджали. Магистратите отхвърлиха искането на прокуратурата шофьорът, причинил инцидента, да остане за постоянно зад решетки. Вместо това бе наложена втората по строгост мярка за неотклонение.

Припомняме, че тежкият инцидент възникна на 31 юли на главния път за „Маказа“. 38-годишен водач на „Киа“ навлязъл в лентата за насрещно движение, без да изпреварва или заобикаля друго превозно средство, при което последвал сблъсък с „Опел“. 68-годишният шофьор на германското возило умира на път за болницата. Мъжът е от село Фотиново. Пътник в автомобила пък бе настанен за лечение.

Виновният за ПТП-то мъж от село Върбен напуснал мястото на инцидента. Той бе установен на следващия ден.

Съдът определи контрол на домашния арест да се осъществява чрез средствата за електронно наблюдение от Районна служба „Изпълнение на наказанията“.





 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/22 13:45

    Май живеел в чужбина! Значи много за отсъждащите.Много ...пари ще дойдат.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/22 13:45

    Май живеел в чужбина! Значи много за отсъждащите.Много ...пари ще дойдат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/22 17:26

    Chte duhneee zapichete si go posle predlagam sadiyata pod domachen arest

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/22 17:31

    Е това вече на какво прилича. Правосъдната ни система е много зле!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/22 17:32

    Ако сега пак избяга?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/8/22 18:14

    За изборите ще го пуснат трябват гласове за партията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/8/22 20:48

    38 годишният мъж е братовчед на Лютви Местан, ми нормално е да кара на насрещно движение вместо домашен арест по добре оставете човека на мира да се върне спокойно във Белгия и да си купи нова Кия до година пак да убие някакъв не винен шофьор

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.