24rodopi.com/Общество

Кърджалийски „швед“ се обяснява на полицаи, че допускат грешка. Паркирал е автомобила си върху тротоар. „Колко било различно тук и колко там-в Швеция“, но номерът не мина и получи фиш от униформените.

В същото време пък на „белгиец“ бе поставена скоба заради спестено левче за „Синя зона“. Общинската фирма вече разполага с всякакъв размер скоби и прошка няма дори за „луксозните возила“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/8/22 12:38

    Швед, колкото и аз космонавт. Повечето от тях са сонджадан гьормеци. Тръгнали от разни чукари с ями тоалетни....изяли по едно шведско канибули и си мислят, че са шведи. Йок бе те си остават същите идиоти! Да, ама за такова провинение в Швеция, ще ги ужилят минимум 800 крони. Хеле тия от 89 и 90 година, които са заминали в Швеция повечето от тях са комунистически доносници! Не, всичките, разбира се. Между тях има и много добри хора, които са помагали и продължават да помагат на новодошлите в Швеция. А те, комунистическите доносници навремето са топили на полицията новодошлите от България. Jävla idioter!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/22 12:44

    Аз редовно паркирам в синята зона, без да плащам ,проверяващите минават веднъж на два часа ,така че спокойно си паркирайте по не очертаната синя зона

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/22 13:03

    На изборите няма да има прошка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/8/22 21:19

      Точно така затова трябва да се хвърля на дпс и всичко ще се оправи.

      Изтриване
  4. Анонимен26/8/22 15:59

    Къв швед къв белгиец, тва е България бе пичове.
    Кво като сте от незнам си къде като неспазвате ще има санкций.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/22 21:25

    Kad sa e belgiq ili pik v svetaiq za da namerqt parko mqsto obikalqt minimum po 30 minuti za da nanetqt parko mqsto

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/8/22 06:22

    Селски тарикати

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/22 07:11

    Студенкладенец пълни с такива идиоти който са паркирали на тротоара за тех немали санкции че и правата и основен ремонт на колата по тротоара

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/8/22 09:03

      Абе по кварталите няма кат

      Изтриване
  8. Анонимен27/8/22 13:33

    Какви шведи ,какви белгийци.Грабнали се местните на гурбет ,купили по една кола и станаха от голямото добро утро. Селянията не може да се изкорени..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/8/22 13:35

    Между другото служителите на Кат да се позиционират в района на пазара.Какви глоби и фишове ще валят ,но интересно там се мяркат много рядко.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/8/22 14:56

    Ало админа къде ми е коментара за своеволията в зона 2 или не е удобно да публикуваш истини?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.