24rodopi.com/Спорт

„Арда“ изигра умен мач в Разград и си тръгна с точка от негостоприемния стадион на шампиона „Лудогорец“ – 1:1.

"Синята" отбрана допусна груба грешка в началото на мача и още в 18-ата секунда домакините ликуваха с гол на Матиас Тисера.

В 28-мата минута защитникът на "Лудогорец" Георги Терзиев си вкара красив автогол с глава, след остро центриране на Александър Георгиев - 1:1.

"Сините от Кърджали" играха агресивно и тактически правилно, но след 75-ата минута домакините показаха, че са най-добрият тим в България и головите позиции се редяха една след друга пред вратата на гостите. На два пъти топката влезе в мрежата на "Арда", но след намеса на VAR, реферът Георги Димитров ги отмени, отсъждайки засада.

В 93-тата минута червен картон получи бранителят на "Арда" Джунейт Али за губене на време.

След 11-ия кръг в efbet лига "Лудогорец" заема първото място в класирането, а "Арда" е на 9-а позиция.

Стартов състав на „Арда“: Господинов, 2. Али, 3. Сако, 4. Стоев, 11. Георгиев, 24. Петков, 80. Котев, 17. Коконов, 26. Тетах, 18. Ндиайе, 97. Жуниор

Александър Тунчев: Можехме да отбележим и втори гол, но и трябва да бъдем честни… - четете тук


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/22 21:50

    Браво момчета

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Арда, така се играе.Такъв скапан терен като на Лудогорец не бях виждал, а доскоро беше най - добрият.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/22 23:07

    Ценна точка дошла с много късмет.Разликата между двата отбора е огромна.А Милен Стоев е трагичен.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/22 02:19

    Арда по нищо не оттстъпи на Лудогорец.На моменти беше по-добрият отбор

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/22 02:24

    Арда по нищо не отстъпи на Лудогорец.Беше по-добрият отбор

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/22 06:19

    Не се заблуждавайте,въпреки точката постигната с огромен късмет,разликата между Лудогорец и Арда е огромна.А Милен Стоев отново не знаеше къде се намира,има линейна бързина и това е всичко,но дали е достатъчно за играч от Ефбет лига.Само Умар Сако не е достатъчен.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/22 06:48

    Въпреки големия късмет Арда не стоеше зле и изигра приличен мач,особено като се има в предвид,че класата на Лудогорец е много висока,за парите да не говорим.Милен Стоев отново показа,че не става и трябва да се търси човек с качества,а не просто бройка.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/9/22 08:05

    Огромен късмет,втори такъв мач с 2 отменени гола,2 греди и автогол в полза на Арда, няма да има.Видя се,че мястото на Илия Юруков е на пейката,а Милен Стоев отново доказа,че не става.На Арда са нужни 2-3 играчи с качествата на Сако,отново много добър и безгрешен.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/9/22 10:46

    Особено умна през целия мач беше играта на Милен Стоев.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/9/22 11:27

    Важно е, че Георги терзиев си вкара гол! Същият този, през Декември 2020 г. на мача Арда - Лудогорц 2 - 2 цял мач подскачаше край резервната скамейка. Така и не го пуснаха в игра, а след края на мача, докато пак скачаше пред автобуса на Лудогорец, изчаквайки да се съберат за път, един фен на Арда го провокира, предлагайки му водка да се стопли, разбира се нашенеца си го нарече и с други обидни думи. А това пърле Георги Терзиев започна да го плаши как щял да му разбие зъбките и да се пери. Замалко да изяде бой от агитката на Арда. Е нищо, сега сам си го вкара! Кеф ми е, защото той е бавен и муден футболист, затова и националния не ги иска!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/9/22 14:52

    За стотни път се убеждавам че освен семкаджии други коментиращи няма. Пуснете мача Сако подава на Петков по безобразен начин, Петков панически към Стоев и вече нямаше какво да стане. Нали са българи и плюйте по тях вдигайте чужденците страшна класа са.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/9/22 18:53

    Станимир Стоилов - Арда е тежък съперник може да победи всеки

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/9/22 18:58

    Добе че Деян Лозев се върна в Арда тва момче играе от защита до атака

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/9/22 19:32

    LUDOGOREC - AC MILAN - 0 - 3 AC MILAN - LUDOGOREC - 4-0 stadio San Siro Milano

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/9/22 11:47

    Ало превъзбудени я дето плюва по нашия тигър Стоев личи си че си един и същи човек, през 5 минути са то коментарите посъщия начин плюваш и по Петков хвалиш само Сако айде успокой се и гледай друг спортче тоя не го разбираш

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/9/22 11:20

    Da be to 6 koeficient taka shte izleze gledaite malko za kvo stava vupros maloumnici takiva tva ako ne e ureden mach glavata si reja

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.