24rodopi.com/Коментари

“Станахме свидетели на катастрофата и се впуснахме да помогнем. Шофьорът на пометения автомобил се опитваше да извади бабата и дядото. Адмирации за пожарникарите, които се отзоваха бързо и изкараха жената, както и на Спешна помощ. Героите на вечерта са те! А софийският пияндурник, говореше по телефона, цитирам: “Ударих една кола, панамерата е на кайма”... Малко след това влязохме в спор, в който ни попита ние българи ли сме, че да защитаваме тия чужденци?! Изключително безскрупулен боклук!!! Без извинения!!!”, написа и свидетелката Биляна Борисова.

Гняв и искане за най-строго наказание за виновния шофьор поискаха стотици хора, които коментираха смъртоносния сблъсък в фейсбук групата “Катастрофи в София”, пише агенция „Блиц“.

С 200 км/ч “Порше Панамера”, карано от нагъл пътен рецидивист, удари отзад “Форд Фокус”. На място загина французин на 64 години, 62-годишната му сънародничка бе откарана в болница със счупен таз, пострада и българският им шофьор, пише "Труд".

Сблъсъкът стана в 4,05 часа на Южната дъга на Околовръстното шосе, близо до Ринг мол.

„Скоростта убива. Поршето мина покрай мен с поне 180 километра в час и десет секунди по-късно това е резултатът”, написа в групата в социалната мрежа М. Д. Очевидецът Марио Спиридонов също коментира: “И при нас така беше - 20-тина секунди по късно и стана това”.

Друг участник в групата изразява съмнение, че същият шофьор се е “правил на тигър” и на магистрала “Тракия” - изпреварвал в аварийната лента с най-малко 180 километра в час.

Това е положението – страшно е по българските пътища. „Тези, младите, не са добре!“, този път това не е приложимо, защото убиецът на пътя, „изключителният боклук“ е на 40 години. Достатъчно дърт, за да е поумнял преди доста години.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/22 11:39

    Разстрел за такива убийци! Той е убиец и не заслужава да живее! Смъртно наказание!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.