24rodopi.com/Общество/Регион

Медицински кабинети се очаква да бъдат отворени в Ардино, Джебел, Кирково, Крумовград и Черноочене.

Това обяви шефът на кърджалийската консултантска фирма "Европроекти" ЕООД Сабиха Ахмед.

Кандидатствахме с проект за гинекологичен кабинет в Ардино. Чакаме одобрение“, посочи експертът, в чийто екип в компанията влизат четирима специалисти в сферата на разработването и управлението на идеи, финансирани с евросредства.

Проектът включва закупуване на оборудване и модерна апаратура за изграждане на гинекологичен кабинет към болницата в Ардино.

Кандидатствахме още и с проект за лаборатория в Джебел, зъболекарски кабинети в Черноочене и Кирково, както и кардиологичен кабинет в Крумовград. Те са разработени пред Програмата за развитие на селските райони. Предложенията вече са разгледани и одобрени от местните инициативни групи към съответните общини и очакват окончателно одобрение от Фонд "Земеделие", след което ще се пристъпи към реализирането им“, допълни Сабиха Ахмед.

Тя многократно е споделяла и свои идеи за развитие в земеделския сектор, а именно да се направят малки борси само за земеделските стопани, без прекупвачи.

Очевидно идеите са срещнали всеобщо одобрение. Само преди дни зам.министърът на земеделието Тодор Джиков обяви пред "Агро.бг", че се  търсят терени за регионални борси, които да отворят истински пазари с оторизирани търговци и които да не извиват ръцете на българските производители.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/9/22 18:16

    Кравите по фонд земеделие - профилактично на зъболекар, гинеколог, кардиолог и микробиологични изследвания.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/9/22 22:21

    Хасанчо ще се връща на село и свиква с тютюна .......ама той и за друго не става!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/9/22 23:06

    Браво една работеща жена, успех

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/22 12:27

    Идеята е добра то хора нема поне хайваните да са добре

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/22 14:37

    Работете и в посока да има денонощна аптека поне в областния град!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/22 21:12

      Денонощна аптека с европейски пари, при наличието на толкова много аптеки?

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.