24rodopi.com/Общество

Луксозен автомобил с кърджалийска регистрация и бурсенски лекотоварен автомобил катастрофираха в „столицата на изселниците“. Един е загинал, трима са ранени при тежкия пътен инцидент, станал към 5.00 часа на булевард „Пътят за Измир“ в Гьорюкле.

Това съобщава полицията в Бурса.

Товарната кола - с регистрационен номер 16 AOS 154, под управлението на Ведат Угур, и автомобилът с номер K 7494 BM, шофиран от Юнус Емре Чакмак, се движели в една и съща посока. След удара двете МПС-та са изхвърчали на около 100 метра, като са съборени 5 крайпътни дървета, отбелязват бурсенските криминални репортери на агенция DHA.

На място пристигнали екипи на полицията, пожарната служба и спешната медицинска помощ.

Водачът на пикапа – Ведат Угур, загинал на място, посочват местните медии. Братята му Берат и Юмер Угур, и шофьорът на кърджалийския "Форд Мустанг" Юнус Чакмак били заклещени в превозните средствата. След като спасителните екипи са успели да ги извадят, те били транспортирани в болницата.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/9/22 17:14

    Скъпа кола, богаташ, дай газ. Невинни човек е умрял за кефа на паралията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/9/22 22:47

      Ти откъде знаеш, че той е виновен

      Изтриване
    2. Анонимен7/9/22 00:08

      makaz cekiyormus.makaz ne oldugunu biliyon dimi?

      Изтриване
    3. Анонимен7/9/22 02:52

      Майкати ни каза

      Изтриване
    4. Анонимен7/9/22 12:31

      До 02:52 защо те изкараха от мУстанга или мУстанга ще ти вкАра нещо гУлЯмУ

      Изтриване
    5. Анонимен7/9/22 15:27

      12:31 аз не съм собственика на колата...

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.