24rodopi.com/Избори

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ проф.д-р Георги Михайлов отправи покана до всички водачи  на листи в 9-и МИР, повечето от които с богат политически и парламентарен опит, за предизборен дебат с ясен регламент на тема: „Социално и икономическо развитие на област Кърджали и страната.“ Всички поканени отказаха участие.

За нас е странен и необясним този отказ, защото той лишава от възможността гражданите на Кърджали да чуят и се запознаят с вижданията и приоритетите, залегнали в програмите на участващите в предизборната кампания политически партии. Желанието ни бе да дискутираме проблемите и политиките за развитие на региона и в страната, както и запознаем обществеността с ангажиментите ни към този район като бъдещи парламентаристи.

Факт е, че вече няма да има дебат. Този отказ е лош сигнал, отвод пред нашите избиратели, които имат право да получат отговор на въпросите, чието решаване  е от голямо значение за развитието на града. Този факт е силно разочароващ, нашите избиратели очакват от политическите партии да прояват отговорност, морал, експертност, конкретика за решаване на местните и национални  проблеми, а не заобикаляне  и бягане от  проблемите на хората.

С този отказ отново  пагубно губим тяхното доверие! Кърджалийци заслужават по-добро бъдеще с умни, достойни, отговорни  за развитието на този край парламентаристи!

Кърджали има потенциал да стане рай! Този край трябва да върне своята усмивка! Тук се намира сърцето на Тракия, а то  не трябва да остане без вниманието на  властта!“, посочи проф. Михайлов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.