24rodopi.com/Избори`2022

Кой от проблемите на България решаваме, като отиваме пак на избори? Нито един проблем! Напротив, това е знак за политическа криза. Но освен нея са налични икономическа, социална, здравна, енергийна, и много други – каскада от кризи, а ние си позволяваме лукса да живеем и в политическа криза! Само че така няма как да се решат другите кризи!

Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Кирково пред събралите се привърженици на Движението.

„Нужен е диалог между партиите, между парламентарните групи, между власт и опозиция, между политици и граждани, между централна и местна власт, между институции! ДПС обединява, съединява, умее да води диалог!“, допълни Карадайъ.

„Обикаляме и виждаме, че на някои плакати пише, че са по-силни от хаоса. А ние питаме: Кой създаде този хаос? Други на плакати пишат, че искат да довършат започнатото. А ако погледнем реално, с политиката, която водят, искат да ни довършат всички нас. Затова ДПС залага на две ключови думи: сигурност и стабилност, които ще решат всички кризи в страната“, каза в речта си д-р Хасан Адемов, и изтъкна, че най-тежката криза в момента е политическата.

„Ние сме независими, но искаме да бъдем сигурни; ние сме горди и достойни хора, но искаме да живеем стабилно; ние сме трудови хора – можем да направим чудеса, но искаме да ни създадат условия да покажем потенциала си“, каза евродепутатът от ДПС/АЛДЕ Искра Михайлова. Не искаме избори, искаме да има сигурност в управлението тогава, когато не сме сигурни в утрешния ден, допълни тя.

„Когато дойдем в Кирково, винаги благодаря за вярата и отговорността, които ни гласувахте – Подкова-Маказа-Комотини“, отбеляза зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис.

„Днес се връщам точно 20 години назад във времето – 2002 г., когато Ремзи Осман бе председател на Комисията по регионално развитие, а ДПС бе в националната власт. Разказах му за проекта, и много хора заедно реализирахме този ключов проект. Всяко значимо и важно нещо, което се е случвало тук, е станало чрез ДПС. В центъра на Кирково вече има шест хотела, а в Кърджали са над 15 – това е в резултат на добрата работа, грижата за градовете и хората.

ДПС умее да се учи от историята. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината“, допълни Хасан Азис.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление

 

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.