24rodopi.com/Кирково/Регион

Най-вкусната лютеница се прави в село Чорбаджийско, реши журито на Фестивала на плодородието в Кирково.

20 бяха участниците в конкурса. Първото място спечели Мерием Местан от с. Чорбаджийско.

Тя сподели, че добрия вкус се дължи на приготвянето й с любов. „Рецептата е предадена от приятели. Правим я всяка година понеже децата много обичат лютеница и решихме да си я донесем и да я покажем“, каза победителката в състезанието за най-вкусна лютеница.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/9/22 21:26

    И как разбра🤔🤔🤔🤔🤔

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/9/22 22:20

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/9/22 22:21

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.