24rodopi.com/Общество

Делото за смъртта на 6-месечното бебе при тежката катастрофа край Загорско отново бе отложено. Причината е в това, че петорната автотехническа експертиза не е готова. Вещите лица са обяснили, че работят по друго дело с „голяма значимост“ и не са успели да се справят, стана ясно в понеделник в Окръжния съд в Кърджали.

Заседанието бе отложено за 6 декември от 10,30 часа.

„Ще се защитавам сам, вярвам в правотата си!“. Това пък каза на влизане в съда Лютви Местан.

Припомняме, че обвиняеми са политикът и бащата на момиченцето, които са били зад воланите на двата автомобила, които се блъснаха на главния път към „Маказа“ през април 2019 година.

„Предложих в експертизата да бъдат включени два въпроса. Но не ми бе позволено дори да ги формулирам. Техните отговори щяха да бъдат обективни от гледна точка на правния резултат. А именно-моето оневиняване“, посочи пред съда Местан.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/22 11:02

    РЕЗИЛ РЕЗИЛ РЕЗИЛ ЗА ЦЯЛАТА ПРАВООХРАНИТЕЛНА И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА. ЕДИН НАГЪЛ И БЕЗКРУПУЛЕН ТИП ДА ВИ РАЗИГРАВА.ТОВА Е ГАВРА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И ВЪРЖАВНОСТТА. ДОКОГА ДОКОГА ЖОНГЛЬОРИ С ПРАВОСДЪДИЕТО.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/22 12:05

    КАКВОТО ПОСАДИШ ТАКОВА ЩЕ ЖЪНЕШ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/22 12:30

    Някой не е нахранил еспертите ! Тук е Българияяяяяяя!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/22 12:31

    Тук е България ! Някой не е платил на експертите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/9/22 14:09

    Тук , това не е готово - онова не е готово ...
    Това детенце отатък ви е приготвило всичко и ви чака !!!
    Там отлагане, курупция, титла няма ...
    Ерджан ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/9/22 15:20

    То бива гьонсуратлък,ама това вече минава всякакви граници,виновен си Местан!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/9/22 15:36

    Местото на този отвратителен наглец всеки знае кадет рябва да е но.........

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/9/22 16:52

    ТАКИВА ХОРА КАТО ТОЗИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ НИКАКВИ ПРАВА!КАК ТЕ НЕ Е СРАМ БЕ МАЛОУМНИК ТЪП,НЕ СТИГА,ЧЕ СИ ВИНОВЕН И ПАК СЕ БУТАШ.....АХ АХХХХ ГОРКОТО ДЕТЕНЦЕЕЕ....МЕСТАН НЯМАШ ЛИ СТРАХ ОТ ГОСПОД.....ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ,АКО НЕ НА ТЕБ НА ДЕЦАТА ТИ!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/9/22 21:40

    Местан не е неграмотен ей така да бъде осъден ,той след катастрофата е снимал релефа,хълма, дърветата,знаците липсващата маркировка,затова уволниха началника който изсичайки дърветата и слагайки обозначения искаше да се оневини за несвършената работа

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/22 09:45

    Г-да гербери,депесари,бесепари ,за това искаме промяна, за да няма такива изроди на свобода,затова искаме промяна в главната прокуратура за да няма партийно назначени и обвързани окръжни прокурори.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/9/22 09:50

    Нещата в България няма да се оправят, докато на ден не влизат в затвора по една дузина политици ! Само при наличие на политическа дейност след 1989 година, вече е презумпция за тежка виновност ! Лично аз не храня надежда и в Лаура Кьовеши ! Америка и нейната колония Европа е потънала в корупция, с която може да се справи само нов Нюрмбергски процес ! Няма да е далеч деня ! ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.