24rodopi.com/Политика

Обезлюдяването е един от основните проблеми на района, обяви водачът на листата на „Има такъв народ“ Юлия Чортленева на среща с граждани в Ардино и Бял извор.

Тя бе придружавана от общинския координатор на партията Азис Сар и кандидати за народни представители на ИТН. Спиране на този негативен процес, който създава бели петна на картата на България, като приоритет на държавата - това е залегнало в програмата на формацията на Слави Трифонов като коалиционен партньор в следващото управление на България.

„Много от хората споделиха, че децата им са в чужбина. От години. Учат и работят. Искат да се върнат, но не знаят какво ги очаква“, посочи Чортленева. Селата в общината се обезлюдяват, а малкото останали хора се борят за оцеляването си, бе тъжната констатация.

Представителите на „Има такъв народ“ заявиха ангажимента си за усъвършенстване на политиката за развитие на регионите чрез подобряване процеса на планиране, ефикасно разходване на публичните средства и увеличаване на чуждестранните инвестиции.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.