24rodopi.com/Криминале

Зверска катастрофа стана тази вечер на пътя Кърджали – Момчилград, край село Глухар, предаде около 23 часа репортер на 24rodopi.com.

Сблъскали са се автобус и лек автомобил.

4-ма младежи са заклещени в леката кола, служители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ режат ламарини, за да извадят пострадалите (на снимката), предаде репортер на 24rodopi.com.

В автобуса също имало 5-6 пътници.

На място са и екипи на полицията и Центъра за спешна медицинска помощ.

Състоянието на единия от пострадалите е тежко. 

Лекият автомобил се движел с висока скорост от Кърджали в посока Момчилград. Автобусът идвал откъм Момчилград и направил ляв завой към "Теклас", когато колата се забила в задната му част. 

След сигнала за ПТП-то районът е отцепен от служители на ОДМВР-Кърджали, които са реагирали незабавно. 

Темата+: Автомобилът се движел с около 140 км в час! (видео) - тук



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/22 23:38

    Крайно време е там да се направи едно кръгово и няма да има тежки ПТП -та

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/22 00:09

      Още колко Прострадали Трябва Да Има Че да Разберат Че е Крайно време да има там Сфетофар Или Кръговоо

      Изтриване
    2. Анонимен15/9/22 00:28

      Нали има знак 60 да спазват

      Изтриване
  2. Анонимен15/9/22 00:23

    Стига с тези оправдания за светофари и кръгови движения когато караш с150 вместо да се спазва ограничението с 50 така ще е и кръгово да има то през него ще си излитат и кацат в Момчилград на калпави шофьори кръстовището им е криво

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/22 17:43

      Нама да си оправи Таз Държава нито пък Хората Ако Беше На Мястото Вашето дете. Да Си Ще Можехте Да Говорите Така ..
      За Това Обичам да Живея Във Чужбинаа Защото Хората Се Държат Кът Хора И Където Имаа Много Катастрофи Там Правят Кръговооо Кметееееее Стигасии Ял Не Се На ядее Обърнии Малкоо Вниманиеее Наа Пътищата И на Такиваа Нещаа

      Изтриване
  3. Анонимен15/9/22 01:06

    Бахти проклетото място и аз там ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/9/22 02:54

    Има шумяща маркировка знак 60 какво повече да се направи пак селяните нека се трепят тоя малоумник е карал наи малко с 120 при положение че знае пътят селянин тъп

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/22 11:00

      Гражданите много спазвате закона, ядохте по една баница станахте граски

      Изтриване
  5. Анонимен15/9/22 07:17

    Там трябваше навремето да се направи подлез или надлез,а и по други кръстовища по този път,уж сме в Европа а караме по африкански пътища.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/9/22 07:30

    Ограничението там никой не спазва. 10 радара да сложат пак ще е същата работа. Скоро ще има птп близо до спирка джебел щото там има крави на пътя.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/22 07:56

    колко пъти колко пострадали колко умрели за да се размърдат тези от АПИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.ТРЯБВА КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ КАКТО Е В ХАСКОВО ЗАВОД ЯЗЯКИ.ТАМ МОЖЕ ТУКА НЕ . ШЕФОВЕТЕ НА АПИ СА СИГНАЛИЗИРАНИ НЕЕДНОКРАТНО НО ЗАМО СМЯНАТА ГИ ОПРАВЯ. БЕЗХАБЕРИЕ НА ЧИНОВНИКА

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/22 09:11

    В този участък много пъти съм срещнал автобусите от теклас как излизат и отнемат предимството на движещите се на главния път, и много пъти са ми отнели предимството и на мен тези автобуси са много опасни не се съобразяват с нищо и с никой сложете едни записващи камери ще се уверите какво имам предвид.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.