Жельо Михов/24rodopi.com/Коментари

В Унгария не се борели достатъчно с корупцията, имало непрозрачност при обществените поръчки. И поради тази причина Европейската комисия предложи спирането на 65% от плащанията по три оперативни програми от кохезионната политика за Унгария. Мярката се прилага за първи път.

Всъщност, целта е непослушното момче Виктор Орбан.

„Конфликтът в Украйна можеше да е локален, но Западът се намеси и го направи глобален. С антируските санкции, Европейският съюз сам се простреля в крака.

Поради енергийната криза, причинена от санкциите, до 40% от европейската индустрия може да спре през зимата“.

Думите са на Орбан. И това е истинската причина за намерението за спиране на парите за Унгария.

България знае всичко за корупцията. Понеже почти всичко е свързано с корупционни схеми, които са просто една обществена тайна. Срещу държавата ни никога не бе задействан този механизъм. Защо? Защото всички тук са от послушните. Корупцията няма нищо общо.

„Ореолът от звезди“ не може да допусне някой, който и да е той, да опровергава собствената непогрешимост. Лидерите в ЕС нареждат на поданиците в Съюза да затягат коланите, да пестят ток, в домовете им да не е повече от 19 градуса, а в същото време финансират военен конфликт, изпращайки милиарди на властта в Украйна. И това, ако не е безумие. Но то е забранено да се произнася, да се коментира, анализира. Въпреки, че един ден ще попадне в учебниците.

„Западът не допуска самата възможност за съществуване на суверенна, независима и самостоятелна Русия. Същото важи и за Китай, както и за други страни, които приемат сериозно своя суверенитет. От гледна точка на глобалистите право на съществуване имат само онези държави, които са съгласни с идеологията на либерализма, с генералната линия на САЩ и НАТО, с движението в посока на Световно правителство. Всеки, който се противопоставя, трябва да бъде унищожен.

Това е чисто расистки подход. Който мисли различно от нас, трябва да бъде заличен от лицето на земята. За Запада този подход не е нов.

Единственото ново е сливането му с либерализма, с дневния ред на ЛГБТ, с радикалното желание на съвременния Запад и неговите елити да разрушат всички структури на традиционното общество – религия, държава, семейство, етика, самия човек, сливането му с машината и поставянето му под пълно наблюдение, под пълен контрол. Добре дошли в Матрицата, в „прекрасния нов свят“.

Думи на Александър Дугин, едно от последните му послания. Сочен за „мозъкът на Путин“.

Някои неща са видими с просто око и не са нужни щатни анализатори за тях из ефира. Който впрочем е залят с погребалната церемония на британската кралица. Вече 11 ден.

Траурният марш за Европа отдавна звучи. И когато тази грохнала старица си отвори очите и види резултатите, ще бъде прекалено късно.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/22 20:21

    Лошо, Седларов, лошо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/22 22:39

    В ЕвроГейския съюз трябва да си крадец иначе ЛОШО😉.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/22 23:53

    „Западът не допуска самата възможност за съществуване на суверенна, независима и самостоятелна Русия. А Русия от своя стана не допуска съществуването на независима и самостоятелна Украйна. Ах този лош запад, ах тези глупости на Жельо, ах как всички са учили западни езици, а са путинофили. Към днешна дата Русия е спечелила втората световна война, но в Германия стандарта е хиляди пъти по-висок, индустрия и технилогии на светлинни години. В днешно време, Няма да последва нищо по-различно. Русия ще спечели войната, но пак няма да заеме мястото на Америка в световен мащаб, и Украйна ще се развие по-добре от братушките. А Орбан е жив Бойко

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/22 09:29

    Най-после да прочетем реална статия.Даже и наш Румен отиде/без да сме го одобрили/да се сбогува с една възрастна жена.Мир на праха и.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/9/22 10:34

    10-15% от населението,аутсайдери,некадърници,мързеливци,хора 70+годишни по простовати които свързват Русия с комунизма ,а комунизма със своята младост ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/9/22 11:06

    „Западът не допуска самата възможност за съществуване на суверенна, независима и самостоятелна Русия ... комедия направо. А русия зашо не уважава правото на независимост на Ичкерия/Чечня или суверинитета на Грузия. Да не говорим за Украйна, където има демократични избори и се сменят правителства а не да управлява един диктатор от 20 години.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.