24rodopi.com/Общество

СКЪПИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ,

Днес честваме 114-годишнината от Независимостта на България!

На 22 септември 1908 година е обявена Независимостта на България! На този ден се издига международният авторитет на нашата страна и тя се превръща в равноправна на другите европейски държави. Българският народ доказва своята непреклонност и стремеж към единство и просперитет.

Нека на този ден отдадем заслужен почит на хилядите, дали живота си в освободителната борба и отвоювали независимостта на нашата Родина. Нека бъдем достойни наследници на нашите деди и да съхраним жаждата за свобода и независимост, за да пребъде България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДАНИЕЛ ДЕЛЧЕВ

Областен управител

 

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общинският съвет-Кърджали

Уважаеми съграждани,

В живота на всеки народ има мигове на изпитания и риск, на решителност и жертвоготовност, мигове, когато се сбъдват стремления и мечти. За България такъв миг беше 22 септември 1908 година-Денят на Независимостта на България.

Днес ние имаме нужда от тази кауза отново – този път не заради обединение на територия, нужно ни е обединение на воля, усилия, интелект, за да можем заедно да градим съвременна България и един европейски Кърджали-град на дедите ни, на нас самите и на децата ни!

 

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

 

Уважаеми жители на община Джебел,

Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-22 септември!

Желаем на всички здраве, разбирателство и късмет!

Честит празник!

 

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

 

Уважаеми съграждани,

22 септември, превърнал се в символ на националното единство, ни прави равнопоставени в днешна Европа. Нека се чувстваме горди, единни и сплотени.

Честит празник!

 

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

 

Приемете нашите поздравления по случай 22 септември – Независимостта на България!

Този ден е един от най-важните в българския исторически календар и е празник за всички, които градят храма на добротата и разбирателството.

Честит празник!

 

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

 

Поздравяват всички жители и гости на общината по случай 22 септември-Независимостта на България! Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

 

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

 

Честит 22 септември, пожелаваме на всички смелост в отстояването на българската идея по пътя на европейското развитие на нашата малка, но горда България!

 

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

 

Честит Ден на Независимостта, на този ден българския народ доказа пред Европа своите морални и национални качества и защити своето място в голямото европейско семейство.

Честит празник!

 

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, водач на листата на ПП ГЕРБ и кандидатите за народни представители на партията

 

поздравяват жителите на област Кърджали по случай Деня на независимостта - 22 септември. На този ден преди 114 г. България окончателно отхвърля статута си на васална държава и бива международно призната. Едно велико национално постижение отваря пътя на страната към политически, стопански и културен възход. Поклон пред паметта на предците ни, извоювали с дипломатически средства мястото на модерна и независима България на картата на Европа.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.