24rodopi.com/Общество

Буферен паркинг ще има в района на парк „Арпезос-Север“.

Това обяви кметът на Кърджали Хасан Азис, който направи оглед в района заедно със заместника си  Тунджай Шюкрю

Съоръжението ще облекчи движението и ще улесни гражданите. Буферният паркинг ще обхване зоната от пазара до моста „Пеперудата", посочи кметът.


По време на инспекцията бе направен и оглед на водното съоръжение, мостовете и кейовете, които ще бъдат ремонтирани и обновени.

Апелирам гражданите да пазим общинското имущество и изградените проекти за нашите деца и внуци“, призова Хасан Азис.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/22 14:35

    Ние гражданите апелирам общината да поддържа общинското имущество. Този мост е изгнил и откакто е построен не е виждал боя или подмяна дори на една дъска. Нека се използват качествени материали, а не еднодневки на баснословни цени. Защото всичко е от ден до пладне, работа на парче, без визия за издържливост на атмосферни условия и ползване.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/22 14:43

    Bravo kmete samo ti shte ni spasish ot tazi mizeria ako ne vi beahe neznam kakvo shtyahme da pravim celia grad be bil v mizeria i bokluci i razvaleni patishta a da ne govorim za rabota i zaplati. Blagodaria Vi mnogo za tova koeto napravihte za nas bravo samo taka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/22 14:53

    Боклукът по улиците ки ще чисти?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/22 15:52

    И един буферен мост мола

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/22 16:12

    И кога ще е готов паркингът?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/22 16:15

    По край училищата като взимаме децата може ли да се спира на синя зона?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/22 20:22

      Имате 15 минути авантаж, след това скоба.

      Изтриване
  7. Анонимен19/9/22 16:33

    А свободен ще има ли?Или трябва да се дерат хората до дупка?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/9/22 16:39

    Не искаме буферен паркинг, искаме СИНЯ ЗОНЯ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/9/22 16:47

    Буферен паркинг парк Арпезос-Север, паркинга пред стадион Арена Арда и обратно изкупуване терена пред Кауфланд - това е решението на проблема с паркирането в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/9/22 17:17

    Кмете, това са нашите пари и ти като кмет трябва да организираш охраната на общественото/общинско/ имущество, а не да изричаш само фрази. За това са те избрали, не само да харчиш обществения ресурс, но и да го пазиш. Ние още не сме дозряли до това сами да се организираме. Когато достигнем до този етап в своето развитие, няма да имаме нужда от кмет.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/9/22 22:44

    До 14:43 паси си овцете на село, и не коментирай, и без това си свикнал да те хапят Бълхите😉.!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/9/22 08:21

    ердоган за 3 г, направи 3 мостова по 3 км дължина, вие тука 30м мост за 30 години още мислите как да е къде да е?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/9/22 12:20

    Ми то сега парка е сметище до тези блокчета, които уж нямаше да има имат право на строеж. Само прословутият пентагон. То после стана ще се направи още един блок за да може да се субсидира парка, е направи се! Даже се направиха няколко 5 на брой горе и не знам още колко в долната част. С толкова вода в близост парка можеше да е райска градина, но е сметище, в каквото се е превърнал и града. Два язовира и едно водно огледало имаме, а тревата в парка я няма никаква, за сметка на храстите които са много и на фона на всичко това няма един работещ фонтан.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/9/22 09:18

    То това хубаво но къде ще е този буферен паркинг кой ще го строй и кой ще го стопанисва. На мястото на сегашният голям паркинг до Пентагона може да се построй голям паркинг на няколко етажа който да поеме голяма част от колите на работещите в центъра. Анон Имен

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/9/22 09:21

    Средоточаеането на усилията за околовръстен път мисля че са по важни. Трябва да се изкара ненужният трафик от града и после да се оправят улиците

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.