24rodopi.com/Общество

„Честваме една забележителна годишнина. 110 години от освобождението на Кърджали. 21 октомври е датата, в която Кърджали възкръсва и става част от съвременната българска история. Денят на Кърджали е знаков празник. Той събира всички нас, хора от различни етноси и религии, за да се преклоним пред героизма и родолюбието на героите“.

С тези думи откри тържествената сесия на Общинския съвет кметът на общината Хасан Азис.

Той направи и равносметка на свършеното в рамките на последната година. Общината е изпълнила проекти с европейско финансиране в размер на над 36 млн. лева, от които 16 млн., свързани с инфраструктурата.

„Продължихме да развиваме и обновяваме градската среда, с което да променим облика на града. Подменихме уличното осветление с енергоспестяващо, приключваме ремонт и рехалибитации на улици, като част от Плана за развитие на градската среда, в размер на 5 млн. лева“, акцентира Хасан Азис.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.