24rodopi.com/Криминале

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали за намерен труп на 50-годишен мъж в жилище в града, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Сигнал, че обитателят на апартамента не отговаря на телефонни повиквания, е бил подаден около 13,30 часа на 20 октомври. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Няма следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

Както 24rodopi.com първи писа, жандармерист е бил открит мъртъв, с огнестрелна рана в дома си. Той не се е явил на работа, не вдигал и телефона си. По първоначална информация той се прострелял със служебния си пистолет. Касае се за самоубийство.

Според съседи на полицая, той е имал лични проблеми.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/10/22 10:26

    Публикувайте коментарите редакцията....
    Чакаме промяна в ръководството на Жандармерията време е за есенен полет

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/10/22 19:10

      Ти да не си някой нереализиран гъзолизец, чакаш по-добър терен, щото на тоя не ти се получава?

      Изтриване
    2. Анонимен22/10/22 10:22

      Разбира се, че съм нереализиран...

      Изтриване
  2. Анонимен21/10/22 11:11

    Някой знае ли за кой човек става въпрос ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/22 16:26

    Шефа им така или иначе по цял ден пие кафе в Лера. Сега МВР да му осигури повече свободно време за Лерата... Тя е по важна за него от подчинените му.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/10/22 16:42

    За добър Човек става въпрос. Всичките му приятели го Уважаваха!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/10/22 16:51

    Жалко за човека. А ако някой е знаел и не е уведомил хората над него за състоянието на подчинените си да си носи отговорността

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/22 18:22

    Аспиненцията го хванал

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/10/22 20:38

      Ко го хванал, ко?! Тебе май простанциненцията ти е барнал, на него

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.