24rodopi.com/Регион

„Черния Адам“, с Дуейн Джоунсън в главната роля, е най-гледаният филм в България. В първия уикенд са регистрирани 22 698 зрители и 289 339 лева реализирани приходи от продадени билети. Премиерата бе в петък в столицата, а ден по-късно и в Джебел. На глава от населението Джебел е на едно от първите места по гледане на историята на героя на Скалата, сочат неофициалните данни. 150 бяха зрителите в салона на читалището в общинския център само на една от прожекциите.

Припомняме, че 28 години по-късно джебелчани отново могат да ходят на кино. За последно това се е случвало в далечната 1994 година.

Първата прожекция бе на 22 октомври в обновената кинозала в читалище „Христо Смирненски“.

На втора позиция по гледаемост в страната е руската анимация “Безсмъртният и красавицата”, в която влиза популярният от социализма приказен герой Кошчей. Търсенето на жена за него, продължило повече от три века, е привлякло интереса на 14 822 зрители. “Безсмъртният и красавицата” също бе показан в Джебел.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/22 09:07

    Защо киното в Кърджали няма 3D прожекций

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/10/22 18:47

      Скъсахте се да ходите на 2D,че търсите 3D,само това остана проблем на града.

      Изтриване
    2. Анонимен26/10/22 19:21

      Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.