24rodopi.com/Общество

Кошери на стената. Над рецепцията на хотела. Досущ като кошерите в оборотно кърджалийско заведение.

Докато се регистрираш във велинградския хотел си задаваш въпроси: Кой от кого е откраднал идеята? Или може би чорбаджията е един и се опитва да наложи като своя марка къщичките за пчели? А може би дизайнер е прецакал и двамата си клиенти?

После се сещаш, че истински кошери са поставени върху средновековни дувари на крепост в Източните Родопи и вероятно идеята се търкулнала от историческия обект и…

Оказва се, че си моря главата напразно. Още на втория час от престоя гръмва истинската бомба.

В СПА зоната се запознавам с тип, който лъха на осведоменост. Обяснява, че тук са се случвали оргии с участието на депутати и проститутки. Всички се обединявали в една партия – сексуалната, и какво е ставало в петък срещу събота си знаели само те, защото вратите били заключени, а басейнът и СПА-то не могат да говорят.

Това разказва пред 24rodopi.com родопчанин, който два пъти в годината отмаря във велинградския хотел, попаднал във водещите новини с офертата си за посрещане на Новата 2023-та година: 11 500 лева за новогодишен пакет. Толкова струва 4-дневната почивка в президентския апартамент на хотела.

Приятно място, като за оценка 8,5 по 10-обалната система. Прилича по-скоро на огромна луксозна вила, като за ски курорт, но щом винаги има посетители – аз може би съм твърде претенциозен и очаквам повече за скъпата почивка“, разказва той.


Показва с усмивка снимки от зоната между ресторанта и детския кът, на чиито стени са наредени фотоси на чалга и поп изпълнители, актьори, инфлуенсърки, други известни особи.

Идват всякакви – от сноби и силиконови хубавици до скромни чужденци. Веднъж срещнах в басейна един от богатите мъже на България, който през годините дори е бил сочен за гангстер. Той не се движеше с охрана. Сам с дамата си, не гледа лошо, приветлив и усмихнат даже. Забележително присъствие на човек, който не лети в облаците. Затова пък могат да се видят много изпълнения, достигащи до комични измерения, на силиконки в ресторанта. Понякога ги има в изобилие“, допълва почивалият в хотела в периферията на Велинград.

Блог за отзиви на интересни места пише за хотела: „Още с влизането на рецепция се впечатляваш от артистизма на интериора - авангардни скулптури, картини, светлинно оформление, нестандартна подова настилка, ламперии и декоративни елементи от ПДЧ панели, имитиращи масивно дърво в естествен цвят.

… Елит-личностите от фотосите не ги видяхме в хотела, но клиентския микс доста точно съответстваше на този на стената, с уговорката, че артистичният елемент липсваше. Добре че имаше много деца и те внасяха изключително приятна енергия.

… Над басейна има хубав атриум, който вкарва естествена светлина, само че е украсен, познай с какво….. изкуствени растения.

… Много видове парни бани, сауни, хамам и други СПА екстри, както и чудесни процедури за тяло и лице. Релакс стаята в СПА-то също  е забележителна- има легла с топлещи водни дюшеци, които светят в различни светлини“.

А нашият събеседник е категоричен: Констатациите са точни и коректни.

И още: „Може интериорният дизайн в хотела да е хубав и да придава усещане за лукс, но реалността сочи обратното. Навсякъде имаше прекалено много хора. Легловата база е за около 300 човека, а общите части са преценени, според мен за половин или една трета от публиката. След вечеря хората масово се опитваха да си намерят някъде място да си пообщуват, забавляват но уви места нямаше нито на лоби бара, нито в уиски бара, а СПА зоната“.

Всъщност, както стана, имало ли е депутатска оргия? Питаме нашия човек.

Знам ли, казва ли ти някой, може да е и рекламен трик.

То пък една реклама!?

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/22 09:57

    imalo e orgii i ne sa bili 1 ili 2 ili 3 a prastite na racete nema da vi stignat da broite kolko pati sa piruvali tam politicite rabotq vav sa6tiat hotel ot 7 godini i ne samo politici a i dosta drugi hora idvat i si pravat orgii vav na6iat hotel

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/22 09:59

    i na dosta izvesni kardjaliici jenite im idvat tam sas liobovnicite si

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/22 11:12

    Taka e bratche stadoto glasuva sedi na muhlasal hlyab a s negovi pari vartyat orgii

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/22 16:34

    na sledva6tite izbori gerb 6te me hvanat za dedovia

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.