„Ще кажа за Мата Хари, ако Лена и Киро кажат за парапета“, рече Борисов в тв разговор с основна тема "Ще има ли правителство"

24rodopi.com/Коментари/Общество


На 10 ноември 1989 година Михаил Горбачов свали Тодор Живков от власт в България.

На 10 ноември 2022 година Херо Мустафа върна Бойко Борисов в телевизора.

Преди 33 години си беше голяма новина.

Днес, не е толкова от значение дали Борисов сам е отишъл или по херомустафова воля, както говорят в парламента, но „трансферираният“ от Фейсбук в телевизионното студио политик от Банкя говори много, но почти нищо не каза. Зареден за подвизи, но невярващ пак да му разрешат да стане министър-председател, Бойко Борисов обеща да говори и за златните кюлчета и пачките евро в спалнята му, ако… „Ще кажа за Мата Хари, ако Лена и Киро кажат за парапета“, рече Борисов в разговора с основна тема "Ще има ли правителство".

Но не това е „върхът на сладоледа“ при завръщането на Борисов на телевизора, а другият му кахър: „Записва ме най-вероятно същият, който записа Кирил Петков и Лена с парапета. Питайте Петков кой го снима с Лена на парапета и ще се обединим, за да го намерим“. 

Гостът си спомни дяволито как е посрещнал 10 ноември 1989 година. "Тогава изобщо не се занимавах с политика. На 10 ноември си играех футбол и си гледах живота. Имах най-голямата охранителна фирма", каза Борисов и… сбърка с 2 години. „Ипон“-ът му е регистриран през 1991 година.

*

Корнелия Нинова казва, че Бойко Борисов се правел на добрия Дядо Мраз, визирайки цялостното му творчество по оста ГЕРБ-БСП.

Но пък Кирил Петков определено е гледал интервюто, защото отсече: Беше леко безумно!

*

В САЩ демократите губят от републиканците на междинните избори, но президентът Джон Байдън се появи на екран с кефлийско настроение. И каза, че картата на Америка не е почервеняла (цвета на Републиканската партия) чак толкова, колкото сочели прогнозите.

Това е прочитът на оптимиста по темата "изборна загуба".

*

Един известен български режисьор пък се ядоса на един „Ибрик с биография“ и попадна в категорията на хулиганите, драскайки по вратата на лицето, чието име творецът възприема като синоним на емблематичния съд, наподобяващ кана, и звучащ снизходително по нашите географски ширини.

*

Да не забравим и бившите вътрешни министри, които се самоизкопаха от политическото небитие, за да поискат оставката на сегашния полицай №1. Тези, които не оставиха светла диря от министерстването си, и даже се оцапаха с изграждането на телените заграждания на границата, искат оставката на сегашния министър с 3 месеца служба заради убийството на българския полицай на границата с Турция.

Провален министър да иска оставката на нов министър, това си е запазена марка за нашите политици.

Повече логика има в следното: Тодор Живков пуснал телеграма от отвъдното, с която поискал оставката на всички, които са били на някакви управленски позиции от 10 ноември 1989 година до 10 ноември 2022 година. „Не можете дори да поддържате това, които съм ви построил!“, отсякъл Тато.

*

Днес едно кюфте в парламентарния бюфет струваше 1 лев и 28 стотинки, супа топчета – 1,44 лева, свинска пържола с топено сирене и гъби – 3,54 лева.

Депутатската заплата е 9 641 лева, т. е. 2 723 пържоли.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/11/22 18:39

    И Горби и Боко са продажници. Те са слуги на либерасткия неоколониализъм.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/11/22 08:01

    БРАВО ЗА КОМЕНТАРА. НАРОДЕ СТАДО МОЕ.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ИЗБИРАМЕ.ВИДЯХТЕ ПО КОЛКО ЛЕВА ПОЛУЧАВАТ ТЪРТЕИТЕ ПОТ ПАРЛАМЕНТА НО ТОВА Е ТРОХА И ВИДЯХТЕ ПО КОЛКО ИМ СТРУВА ХРАНАТА В ПАРЛАМЕНТА. А ТИ АКО МОЖЕШ ДА ПОМИРИШЕТ КАШКАВАЛ МАСЛО СИРЕНЕ И Т.Н.
    С МИЗЕРНИ ПЕНСИИ СКЪПИ ЛИКЕРСТВА НЕДОХРАНЕНИ. ТЪРПИ ТЪРПИ СТАДО

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.