24rodopi.com/Общество

Изкореняват се храстите около Паметника на Освободителите в Градската градина. В дейностите са ангажирани служители на общинската фирма „Озеленяване, благоустройство и чистота“. На тяхно място ще бъдат посадени нови, коментираха работниците за 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/11/22 13:20

    най накрая изгонете и мангустите че е тоалетна и го освежете браво Азис браво

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/11/22 14:44

    А кога ще озеленят кръговото на пазара , защото в проекта който съм виждал , озеленяването не е с изхвърления останал бетон и асфалт както е сега

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/11/22 15:17

    на кое браво бе

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/11/22 18:04

      За две храстчета и две черешки, пардон без черешки, за всичката несвършена работа за прави се на дръж ми шапката и шапка на тояга.

      Изтриване
  4. Анонимен24/11/22 18:25

    Трябва направо да махнат този паметник на ужасите. Какви освободители, кого от кого са освободили. Пропаганда на политбюро но БКП. много зулюми са направили този Делов и четата му, над мирните селяни. На много селяни са им изгорили къщите, ограбвали им добитъка, и ги оставяли без поминък и къщи преди замата. Знам го от разкази на мои възрастни роднини които са преживели този ужас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/11/22 20:45

      Мен са ме освободили а ти си ходи от където си дошъл пустинен плъх

      Изтриване
    2. Анонимен25/11/22 21:43

      Ти ще си останеш с робската псшхика ! Роб до гроб !

      Изтриване
  5. Анонимен25/11/22 15:05

    😀😀😀🤙🤙🤙

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/11/22 10:27

    Защо ги махат?! От снимката се вижда, че са в добро състояние! Дано поне новите храсти да са адекватно избрани за мястото и да има адекватна поддръжка за тях! В целия град поддръжката на зелените площи е изключително лоша, а точно зелените площи правят града по-красив и привлекателен!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.