24rodopi.com/Регион

„Алоу, с кого разговарям? Що пишете лъжи? За това, че някакъв, дето ми е враг, пуснал сигнал за сметищата, които почистили от РИОСВ?“.

Когато един гастарбайтер скучае в свободното си време, така държи сметка на медиите. И обяснява, че той пратил сигнали до Екоинспекцията, не „някай си“ Исмет, дето му „бил враг“.

Това „държане на сметка“ се получи на редакционния телефон на 24rodopi.com от човек, живеещ в Германия и изявяващ се в последно време като „Екоминистъра на Родопите“, а всъщност препращащ снимки от социалните мрежи. Казва, че работел в общинска администрация като специалист по екология. Други добавят, че бил уволнен, защото "за нищо не ставал". Но това е втория план на нещата.

Човекът заплашва. Държи той да изглежда като ударник на табло от времената на социалистическото съревнование, а не да пишем положителна дописка за човек, който реално е вдигнал на крак РИОСВ и е последвало почистване на терена.

Кой бил първи, кой подал сигнал, що пък неговото име не било там?

Петте минути слава на поредния търсач на подобно. Името му да е в дописката, не друго. 

Тежък е животът на гурбетчиите, особено след работа. „Забележете ме!“, сякаш крещи поредният, стегнал дисагите за охолството зад граница.

А относно грамотността му, всеки може да си даде сметка:

„Като вестникари и следващия морал трябва да билетен предимно за истината а не да публикувате лъжи, на базата на той каза…“. Този човек е бил чиновник.

На снимката: Тези отпадъци са събрани след сигнал на местен жител до РИОСВ, а не защото някакъв Фейсбук-лентяй прави нещо си с чуждите снимки. Това става ясно от писмо на Екоинспекцията до подалия сигнала


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Нурикян Мехмедали6/11/22 15:54

    Аз съм обаждалият се от Дойчланд

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/11/22 19:54

      Ти ли си оня грантаджия където се има за най умен у сурат тефтера?

      Изтриване
    2. Анонимен6/11/22 20:20

      Zırt pırt kakvo se obasdas be tikvun?

      Изтриване
    3. Анонимен7/11/22 08:48

      не е лесно да си тъпанар гурбетчия

      Изтриване
  2. Анонимен7/11/22 00:24

    Глухух галош аз съм Хасан от Хасанкьой!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/11/22 20:47

    Едно магаре което се мисли за състезателен кон.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.