24rodopi.com/Общество

Приемен ден за жителите на Ардино организира депутатът от ДПС инж. Павлин Кръстев. Срещата се проведе в Общинския партиен офис. На нея присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинската организация на ДПС-Ардино Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и граждани.

По време на приемния ден пред депутата бяха поставени въпроси от личен характер, социалната и здравна сфери, пътната инфраструктура и трудовата заетост. Ардинчани отново повдигнаха темата, свързана с Плана за възстановяване и развитие, конкретно за санирането на многофамилните жилищни сгради, както и дългоочакваната програма за финансиране на поставянето на собствени слънчеви панели от домакинствата.

Инж. Павлин Кръстев се ангажира да съдейства пред различните институции и където е в неговите компетенции. Той заяви, че народните представители от кърджалийската листа на ДПС ще продължават със срещите си с гражданите и ще поставят техните въпроси и проблеми пред Народното събрание.

Инж. Павлин Кръстев е зам.-председател на Комисията по транспорт и съобщения. Секретар е на 48-то Народно събрание и член на Комисията по икономическа политика и иновации.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/22 14:47

    Павлинчо станал депутат :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/22 17:29

    Всеки обещава, вайда йок гюнерчо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/22 08:20

    Браво на момчето, опитва се да бъде полезен до колкото може. Виждам че и местната власт свикнаха с фекта че Кръстев е нещо повече от тях! Дерзай Павка!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/22 14:37

    По добре неопитни, млади, силни със знания и любознателност, мотивирани, честни като Павлин, отколкото заспали в прегръдките на опита си или действащи по инерция, срастнали се с чиновническото си ежедневие

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.