24rodopi.com/Политика

Изселническата общност категорично е против бившите началници в партия ДОСТ Бахри Юмер, Шабанали Ахмед и Хюсеин Хафъзов да попаднат в кандидатските листи на ДПС в следващите парламентарни избори. Тримата не заслужавали и постове в администрации, ръководени от кметове на ДПС. Те трябвало да станат отново членове на партията, но на ниво "селски съвет" или "квартална организация" и да се постараят да израснат в йерархията "с труд и пот на челото".

Това стана ясно по време на посещението в Кърджали и Минерални бани на координаторите на ДПС в Турция през уикенда.

Много трудно изселниците биха преглътнали лансирането на „предатели“, дори биха бойкотирали вота, смята един от регионалните отговорници.

Първите двама от така нар. „предатели“ са сочени и за „съставители“ на забранителния списък с над 160 души, които нямаха право да посещават южната съседка.

Шабанали Ахмед и Хюсеин Хафъзов пък са били обучавани на религия в учебно заведение в Турция, което бе свързвано с организацията на проповедника Фетхуллах Гюлен, сочен за организатор на опита за преврат в Турция.

Припомняме, че Хафъзов се появи преди месеци в централата на ДПС, а Бахри Юмер поиска прошка от почетния председател Ахмед Доган.

Кой и защо покани лидерите на изселниците, гласуващи за ДПС, в Кърджали и Минерални бани – четете тук

Коментарът: Лютви Местан сам не яде кюфтетата – очаквайте

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/22 08:46

    Еееех, как искам да съм лидер като бате Местан или ох, как ми се ще да съм важен заместник като Шабанали ага??? Не мога да разбера каквоговори завистливият поглед на Хюсеин Хафъзов.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/22 09:00

    Цели региони и села се заличават трайно от лицето на България. Вие ми говорите за Бахри Юмер! Хайде най после ДПС да работи и за хората които гласуват за тях. 30 години пирувахте,трупахте имоти и пари. И сега ?
    Всъщност вие всички сте еднакви, правете каквото искате. Язък за народа, който гласува за вас.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/11/22 09:16

    дост е проект на дс кгб и дпс

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/11/22 09:20

    Така наречените "лидери" са крайни, дори авантюристи. Колко от тях са с подготовка за обществените науки и дела? Знаят да раздухват първичните биологични страсти на честните ни съграждани. Не са виждали дори и кориците на учебника по партийно строителство.Пред разумните, живеещи с реалностите истински лидери уважение. Нали изселническите организации бяха за подпомагане културно просветно изселниците, а се занимават улично-булевардно, хоремашки с нашите български дела.Идват в РБ да ядат и пиянстват и да си взимат парите за изборите. Хотелите им плаща ДПС.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/11/22 09:45

    Хей аркадаши днес е седми ноември, преди 105 години 1917 г. е Великата Октомврийска Социалистическа Революция начело чичко Владимир Илич Ленин, болшевиките. Те не са предприемали такива унищожителни действия, както Вие предлагате. КENDINIZE GELIN, INSAN OLUN, ADAM GIBI ADAM OLUN! Adi gecen vatandaslarimiz bizden bir parcadir onlar!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/11/22 09:59

    кой ве пита бре амсала---си кой къде и кога ще го назначат и т.н. вие народе турски не разбрахте ли както и българския че е едно стадо и каквото кажат овчарите-продажници ,лъжци крадци хамелеони и ненаситни - това става и ще става.за вас отсава блеенето.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/11/22 10:09

    Нали тази общнаст довчера ги подкрепяше?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/11/22 11:54

      Тази общност трябва да бъдат върнати от Р.Турция! Да гласуват в Р.България за депесарските крадци на воля!

      Изтриване
    2. Анонимен7/11/22 16:18

      Абсолютно си прав. Идват тука за 20 лева с безплатен транспорт. Продават се за жълти стотинки, мизерници! /Не всички, разбира се/

      Изтриване
  8. Анонимен7/11/22 10:29

    Гледайте си изборите в Турция тука акъл не ни давайте. Кои сте вие та ще решавате. Идвате само за хам хум, явно в Туркийе никой и чай и геврек не ви дава

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/11/22 11:20

    Каквото каже Агата от сарая, това ще стане,другото е ала бала...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/11/22 19:49

    Само да чуете дпс и ви се отварят дупетата🤣🤣🤣. 🤣🤣🤣

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.