24rodopi.com/Спорт

Наставникът на „Крумовград“ Велислав Вуцов получи тежко наказание за изпуснатите нерви по време на 1/16-финалите за Купата на България. Припомняме, че у дома вторият във Втора лига крумовградски тим загуби с 0:1 от първодивизионния „Септември“.

Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви глобите и наказанията след 1/16-финалите в турнира SESAME Купа на България.

Решението:

За използване на обидни думи към длъжностни лица, на основание чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 4 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва Велислав Вуцов – ст. треньор на ФК "Крумовград" гр. Крумовград със забрана за изпълняване на функции за 3 срещи и глоба в размер на 750 лева. 

По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ към БФС, за уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите на основание чл. 37, ал.1, т.17, ал.2, б. Б от ДП /2022/2023/ – ДК наказва Велислав Вуцов – ст. треньор на ФК "Крумовград" гр. Крумовград с глоба в размер на 1000 лева. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/22 20:04

    Както върви на татко Вили в най-скоро време ще му бият дузпата от Крумовград.Ех, какъв футболист, спортсмен и човек беше баща му Иван който играеше в ФК "Левски" и националният отбор, бог да го прости.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/22 20:10

    Вуцов казва истината

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/22 21:21

    Дали са 3 или повече мача е безразлично,и с него и без супер отбора под негово ръководство залязва.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.