24rodopi.com/Криминале

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на автомобили след употреба на наркотично вещество и алкохол, съобщиха от полицията.

На 26 ноември около 2,30 часа в Кърджали е бил проверен 20-годишен, който се придвижвал с „БМВ“. Направеният тест за наркотици отчел положителен резултат за метаамфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и взета проба за химически анализ.

На 26 ноември около 23 часа в село Чифлик полицейски служители извършили проверка на лек автомобил „Рено“, управляван от 33-годишен. Тестът на водача за алкохол отчел 1,36 промила. Взета е кръвна проба за анализ. Двамата шофьори са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление.

Полицейски служители от РУ-Момчилград установили нерегистриран автомобил в хода на специализирана операция. При проверка в града на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 72-годишен, се оказало, че колата е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая по чл.345, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/11/22 12:54

    Тези със служебни коли които правят разнос на авточасти кога ще се проверят за алкохол всяка сутрин криволичат из пътя

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/11/22 18:57

    Повече проверки за пияни и неправоспособни водачи по селата трябва да се правят!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.