24rodopi.com/Темата+

Нападателят на кмета на Кирково може и да не стигне до съда. Назначените съдебномедицински експертизи ще отговорят дали 47-годишният Бисер Ч. е бил вменяем по време на деянието, тоест дали и ще може да носи отговорност за постъпката си.

Както 24rodopi.com първи писа, мъжът ще прекара 3 месеца в специализирано болнично заведение. Това е задължителното лечение, на което ще бъде подложен Бисер Ч., реши състав на Районния съд в Кърджали.

Припомняме, че мъжът нападна кмета на Кирково Шинаси Сюлейман на площада, в центъра на селото. Бисер Ч. нанесъл няколко удара с гаечен ключ в областта на тялото на потърпевшия. Всичко станало пред свидетели, сред които заместник кметът и секретарят на Общината.

Според първоначалните данни, хулиганските действия са извършени заради търговски обект. Образувано бе досъдебно производство.

„Изпитвам съжаление към човека, желая скоро да се възстанови. Това не е криминално или продиктувано от политически страсти деяние. Пак казвам, благодаря на Бог, че се случи на мен, защото ако бе на някой друг, нямаше да се обърне толкова внимание на случая и да се вземат мерки“, посочи след нападението кметът на родопската община Шинаси Сюлейман.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/22 14:24

    център нападател ли е или крило по скоро др са за затвора а той със сигурност няма да стигне

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/11/22 14:58

    Кого съвестта цял живот ще го грие заради младежа. 9

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/22 19:33

    Преувеличава се много.Истината е друга.От едно нищо кмета създаде толкова проблеми на човека.Господ да го накаже.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/11/22 20:04

    Кой побърка Бисер, ще имали разследване, виновни и наказани?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/11/22 21:47

    Госпожица Чилингирова естествено! И Разащателната агенция!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/11/22 21:56

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/11/22 22:36

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/11/22 23:23

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/11/22 08:44

    Защо никой нищо не казва за този кой е довел до това положение Бисер?.Кой е оставил семейството му с едно новородено дете без препитание?До кога ще продължават партийните репресии?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/11/22 11:25

    Бисер Ч. достойния кмет на следващите избори!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/11/22 17:37

    Бисер като излезе ше му разкаже играта на шинасито тясно фотиново ша му е ще мине маказа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.